Ez a mondat németül? - Tudomány, oktatás fórum

üzenetek

hozzászólások


Tav-Csoves
(őstag)
Blog

Sziasztok!
Szeretnék bocsánatot kérni, hogy ismét hozzátok fordulok, de csak bennetek bízhatok, tökéletes német-fordítás terén. :B :R
Ez itt egy motivációs levél, :B aminek lefordításával most egy jó barátomnak, és egyben nekem is segítetek, ugyanis az életünk igen hasonlóan alakult, és teljesen azonos - egy idő- és helybéli - végzettségünk végett, így aki segít, most egyszerre kettőnkön is segít, ugyanis a nem azonos történéseket már én magam is át tudom írni, :K és természetesen az önéletrajzainkat saját magunk már megírtuk, mert az azért jóval egyszerűbb volt, mint, KHM... ez... :K :B
Tehát, akinek esetlegesen ideje, és kedve is van, sokat segítene, ha lefordítaná motivációs levelünket.
:R

Tisztelt Hölgyem / Uram,

ezzel a levelemmel, valamint a csatolt önéletrajzommal szeretnék megpályázni az Önök hathatós segítségével a szakmámon belül pedagógiai, vagy zenekari állást.

Az önéletrajzomat csatolva küldöm.

Zenei tanulmányaimat 7 évesen kezdtem egy alapfokú művészetoktatkási intézményben, ahol nagyon hamar megmutatkoztak a zenéhez fűződő jó adottságaim. Ennek okán határoztam el, hogy életem a zenélésnek, és a pedagógusi pályának fogom szentelni.
Középiskolai tanulmányaimat Győrben a Richter János Zeneművészeti Szakközépiskola és Kollégiumban klasszikus trombita szakon érettségivel, szakbizonyítvánnyal, és OKJ vizsgával végeztem, és ezek után felvételt nyertem a bécsi zeneművészeti főiskola Magyarországra kihelyezett tagozatára, a Vienna Konservatorium Budapestbe.
A hangszeres (énekes) pedagógiai képzésem alatt, a trombita tanári szak mellett felvételt nyertem a fúvószenekari karmester súlyponti szakra, amiket eredményesen elvégeztem.
Azóta tanulmányaimat a bécsi Vienna Konservatoriumban folytatom tovább, trombita előadóművész szakon.
Több mint 19 éves zenei tapasztalattal rendelkezem. Az elmúlt években fúvószenekarokban, szimfonikuszenekarokban játszottam, és gyermekek tanításában is gyakorlatot szereztem több pedagógiai módszer használatával.
Tárgyalóképes szintű német nyelvtudással rendelkezem, amit korábbi munkáim során kamatoztattam is. Emellett nyelvtudásomat is folyamatosan fejlesztem.
Szeretném a tapasztalataimat itt kint Bécsben gyermekek számára továbbadni, szívesen játszanék zenekarokban, tanítanék zeneiskolákban. Tudok önállóan dolgozni, és csapatmunkában is megállom a helyemet, az adott körülményekhez jól tudok alkalmazkodni.
Úgy gondolom, hogy a zenei tudás átadása nagyon fontos a gyerekek számára, hiszen a zenei tanulás nagyban segít a jövő generációjának, hogy a mindennapi gyermeki, és felnőttbéli problémákat a lehető legkönnyebben tudják megoldani.

Gyorsan és hatékonyan végzem el a rám bízott feladatokat, nyitottságomnak és jó kommunikációs készségemnek köszönhetően könnyen beilleszkedem egy új csapatba.

Bízom benne, hogy egy személyes találkozásra is sor kerül és meggyőződhetnek arról, hogy jó választás vagyok az Önök számára.

Üdvözlettel:
XY
F. és B. ( :DDD )

:R

üzenetek