Foxpost - Társadalom, közélet fórum

üzenetek

hozzászólások


Sumptuous
(senior tag)

Na nem akarok én lenni a foxpost védőszentje itt, de nem sok problémám van velük, és amit én láttam, tapasztaltam azt tudom csak mondani.

Lennie kell egy nagyobb rekesznek is szabadon, mielőtt nyitja a felszabadult kicsit. Gondold végig, ha nyit neked egy kis rekeszt és nem fér be a portékád, akkor mit csinálsz? Rányomsz, hogy nem fért be.. és nyit nagyobbat.. De ha nincs? Akkor mehet az egész feladási procedúrád a levesbe és kiírja hogy "bocs, nincs most nagyobb, menj máshová". Ezt elkerülvén csak akkor nyit, ha van elérhető nagyobb rekesz is.

Pont az elhagyatott helyeken megy nagyot a Vinted, ezt ki sem fejtem.

Nem 1500, csak 900Ft ott a csomagküldés. Viszont rengetegszer ez az összeg is nagyobb a rendelt áru értékénél, így az emberek mérlegelnek és nem veszik meg a terméket, vagy összeállítanak nagyobb csomagot azonos eladótól, hogy megérje megvenni a +900Ft-al számolva is. Na erre a mérlegelésre most nem volt szükség, ha akartad, egy 400Ft*-os vackot is megrendelhettél teljesen ingyen, gondolhatod mekkora mennyiségű csomagot generálva ezzel.. Az meg hogy ti nem hallottatok róla, hol releváns?

üzenetek