Foxpost - Társadalom, közélet fórum

üzenetek

hozzászólások


Sumptuous
(senior tag)

Lehet, én ülök fordítva a lovon, de én elhiszem. Akárhová mentem, mindenhol sorba kellett álljak az automata előtt. Voltak emberek, akik várakoztak az automata mellett is csomagokkal a kezükben, és arra várták hátha ürítenek előttük néhány rekeszt, hogy eltudják ők is küldeni a saját csomagjukat. Én Debrecen belvárosában az összes automatát megnéztem, ez volt a trend mindenhol. Naponta 2x ürítik az automatát, talán most a nagy hepajkodás miatt eljutnak a forgalmasabb helyekre 3-5x is. De ha megnézed mennyi rekesz van automatánként, azért nem olyan sok, könnyen elfogy átlagos napon is, nemhogy most. A kevesbé frekventált helyen lévő automatákhoz is sokan elmennek, hátha ott még van szabad fiók.

Nagyot ment most a Vintednek ez az akciója, és én is "bűnös" vagyok. Legalább 5 külön eladótól vettem 8 portékát. Az legalább 5 csomagrekesz amit elfoglalok, csak magamnak. És én 'visszafogtam' magam. Gondolod a sok Vintedes csaj nem vasárolta fel egymás ruhakészletét az ingyenes szállítás miatt? Súgok, de. :C

Szóval ez a hét biztonsan erről fog szólni, csúszó csomagok, nehéz feladás, anyázó ügyfelek...

Biztosan fordítva fog elsülni ez a marketing fogás, ha annak tekintjük. Mind a Vintedre nézve, mind a Foxpostra. Egyiken ottvannak az elégedetlenkedő eladók, akiknek bosszúságot okoz, hogy minél hamarabb feltudják adni a rendelt csomagjukat. (5napjuk van rá) A Foxpostot egyéb okból használó emberek pedig a Vinted miatt lesznek kiakadva, hogy hogyan gondolták ezt.

Szerk: Ezt csak így itthagyom. Egyik hozzászóló írta a korábban befotózott poszthoz:

[ Szerkesztve ]

üzenetek