Fejhallgató erősítő és DAC topik - Multimédia, életmód, 3D nyomtatás fórum

üzenetek

hozzászólások


Alabástrom
(senior tag)

Már több, mint egyhónapos, de azt hiszem, nem volt még itt: Amirm elkészítette az SMSL M500 méréseket is, illetve itt van egymás mellé vágva a Sabaj D5 - SMSL M500 - Topping DX7 Pro mérési eredménye is.
Ha jól értelmezem a méréseket és a hozzászólásokat, akkor az M500 gyakorlatilag a Sabaj D5 javított változata DAC téren. A Topping állítólag fülre ugyanazt nyújtja, csak van benne még bluetooth is. (a fejhallgatóerősítő része engem nem érint, csak a dac-ról beszélek) Ti is így látjátok?

Vannak tapasztalatok ezekről a készülékekről?

(Topping DX7 Pro-t próbáltam rendelni, de a Shenzenaudio nem tud szállítani, előrendelést lehet csak leadni februári szállításra (és az még ki tudja, mikor ér ide... Erről tudtok valamit? Valami bug miatt leállították volna a szállítást, vagy olyan nagy rá az igény, hogy nem győzik gyártani??).

Illetve amin még töprengek, egy Teac NT503 használtan. Erről vannak tapasztalatok (a fejeserősítő része nem érdekel)? Hogy viszonyul hangban az előző trióhoz? Ennél a médialejátszó rész is érdekell, hozná azt a minőséget, mint az előző trió egy rPi + HifiBerry Digi forrással?

(Ja, és amit hallgatok: akkusztikus hangszerek, zongora, hegedű, gitár, énekhang, kamara, újabban egész sok soul is szól, de amúgy a kamara és könnyebb pop zenék a kedvencek. Szeretem a melegebb, analógos, folyékony hangzást is, de a semlegest is.)

[ Szerkesztve ]

üzenetek