Fejhallgató erősítő és DAC topik - Multimédia, életmód, 3D nyomtatás fórum

üzenetek

hozzászólások


ktommy91
(addikt)

Sziasztok! Az itteni tapasztalatokat olvasva vettem egy Loxjie D10-et és leírnám a tapasztalataimat. Szép sorban helyeztem üzembe az általam használt rendszereken. Windows-al és egy kis szívással keztem, mert tartott egy kis időbe rájönnöm hogy a mappa nevében lévő tyúklábak miatt nem akar települni a driver. Végül sikerült telepíteni és ment minden mint a karikacsapás. A következő egy ubuntu 19.10-es rendszer 5.4 kernellel. Itt egy frankó leírás segítségével gyerekjáték volt beállítani, Audacious-sal szól, ahogy kell.
Végül jött a telefonom , amin Android 10 alapú MIUI 11 fut custom kernellel. (powerbank-ről tápolom a maximális tisztaság érdekében) A telefon kapásból felismerte és működik rendesen neutron playerrel, egyedül a natív DSD lejátszáshoz kellett néhány upstream patch a kernelbe(4.9).
És akkor következzen a hangja... Nem is reméltem hogy ekkorát fog dobni a rendszer hangján egy normális forrás. A kis pio erősítő és az isophon dobozok új erőre kaptak és mondhatom hogy gyönyörűen szólnak együtt.(tudom hogy ez relatív)
Szóval ha valaki még olvasná a fórumot valami nem túl drága, de jó DAC után keresgélve, akkor mindenképp tartsa szem előtt ezt a kütyüt.

[ Szerkesztve ]

üzenetek