Fejhallgató erősítő és DAC topik - Multimédia, életmód, 3D nyomtatás fórum

üzenetek

hozzászólások


fehér_ember
(addikt)

Lehet hogy ez csak addig igaz, amíg valami gyengusabb erősítővel rendelkezünk ;]

A fejestali amúgy kis különbségek észrevételére nem annyira alkalmas, ahhoz otthon, nyugodtabban, csendesebb környezetben és annál azért hosszabban kell két erősítőt hasonlítgatni (de akár fejeseket is mondhattam volna).

Amúgy a teac ha-501-est sem mondanám jobbnak mint a composit ampot, igaz, eddig ezt is csak a hd660s-sel hallgattam. (Persze lehet még tovább kell "aklimatizálódnia" ;]).
A damping faktor állítás amúgy számomra eddig tök felesleges. Csak a legmagasabb értéken szól úgy ahogy ismerem a zenéket. Már az eggyel alatta lévőn is elcsesződik. Néhány számnál talán érdekes volt az a plusz részletesség a magasaknál, de egy idő után nagyon frusztrálóvá vált az hogy semmi sem szól úgy ahogy eddig hallottam, ahogy ezidáig ismertem a zeneszámokat :W . Szóval én nem idegelem magam tovább a damping factor tekergetéssel. Még talán az ultrasone-nál kipróbálom alacsonyabb értékeken is, de már előre sejtem hogy ott is a high lesz a nyerő.
Amikor pl. s4tch kölcsönadta a centrance m8-asát ott is pl. csak a high gain volt számomra jó, fejestől függetlenül. Persze lehet a két dolog más.
Azért majd elárulom.

[ Szerkesztve ]

üzenetek