GPRO online F1 manager játék - Klánok, Ligák, Versenyek fórum

üzenetek

hozzászólások


joergie
(őstag)
Blog

Üdvözlet!
Szeretném megnyitni ezt a topikot azzal a célzattal, hogy többen legyünk magyarok ebben a nagyszerű online játékban.
Itt is van a link, ahol be lehet regisztrálni: GPRO

Egyelőre 250 körül van a magyarok száma, nemzetközlieg kb 13,000 játékos játszik vele jelenleg, persze ennek tetemes része passzív.

Kezdőknek mindenképp javaslom elolvasni a Newbie Guide -t, és a Játékszabályzatot ami magyar nyelvű, kicsit sok tudom, de elengedhetetlen ahhoz hogy ésszerűen el tudd kezdeni a játékot. Ezen kívül van magyar fórum is a játékon belül, ahol fel lehet tenni ésszerű kérdéseket, elég jó kis közösség van :)

A játék felépítése: piramisszerűen épül fel, 5 szinten, alulról felfelé: Rookie->Amateur->Pro->Master->Elite. Amikor regisztrálsz, megerősítésre kell várni, de ez max 1 napot vesz igénybe. Nyilván Rookie-ban kezdesz, és kapsz egy random pilótát, ami ha nem tetszik le lehet cserélni természetesen. Minden Kedden és Pénteken 20:00-kor kezdődnek a futamok, 18:30-ig lehet futamra kvalifikálni.
A játék lényege, hogy te vagy egy együléses versenyautó csapatának managere, szerződtetned kell pilótát(és őt fejleszteni, versenytaktikát felépíteni(gumi, üzemanyag, autót fejleszteni, szponzort szerződtetni, személyzetet és épületeket fejleszteni, később csapatfőnököt szerződtetni(Technical Director), és festést is lehet választani. Mindeközben persze gazdálkodni kell a rendelezésre álló anyagi forrásokkal.
Ezen kívül lehet csapatot létrehozni, illetve csatlakozni hozzá, amit nagyon ajánlok, sokat tudnak segíteni például autó beállításokban, pilótát választani, vagy az adott versenyre taktikát felépíteni.

Kezdetnek ennyi, várom a leendő és meglévő nagy magyar F1 managereket ;]

üzenetek