Gyúrósok ide! - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


Louro
(őstag)
Blog

Mivel idén már vannak komolyabb céljaim - főként az egészségem miatt -, lehet ez lesz. Azaz főzőcske és méricskélés. Asszony méri a Myfitnesspal alkalmazással, szóval lenne az elején segítségem :)

Gép kapcsán van egy evezőféle gép. Az van ráírva, hogy lat pulldown. Mellkasnál támaszték és magam felé kell húzni a kart. Ott már szerintem jövő héten meglesz a max. Van, aminek a neve tricep press. Testhez közel két kar és lefelé kell nyomni. Igaz érzem közben a mellkasom és a hátam felső részét is. Ott már régóta megy a gép felső határa. És van egy chest press nevű, amibe be kell ülni és mellkas magasságában van egy-egy kar és előre kell tolni. Ott is 100 kg a max.
Az eszközökön van egy dekorációs borítás, így nem lehet azzal csalni, hogy ráteszek keresztbe kézi súlyzókat, így marad az ismétlés.

Bár pont tegnap mondtam asszonynak, hogy kicsit visszább kell vennem, mert kicsit elkapott a gépszíj és fellelkesültem. Inkább lassítok, hogy nehogy sérülés legyen belőle. Lábtolón 160 kg a munkasúlyom és 3. napra "regenerálódott", azaz már tudtam volna újra beülni.

üzenetek