Haladó fotósok digitális fényképei - Digitális fényképezés fórum

üzenetek

hozzászólások


b.vr
(őstag)
Blog

Nekem tetszett mind a két kép :) Viszont én voltam Izlandon, és szerintem konkrétan ennél a gleccsernél is, és nem csak arra gondolok hogy emiatt szubjektíve is pozitívan viszonyulok hanem hogy aki viszont még nem volt az egyszerűen el sem képzeli a léptéket (gondolom kovsol is azt feltételezte hogy ott egy ember az nem csak pár pixelnyi lenne) Ugye Izlandon (nem csak ezen a helyszínen) fák sem nagyon vannak, amikhez egy néző léptéket tudna társítani, szóval legtöbbször csak ha figyelmesen nézi valaki akkor lesz neki gyanús hogy valójában mi mekkora (ezért itt kivételesen több képemnél örültem hogy ember is volt rajta így jobban lehet érzékelni mi mekkora)
De persze élőben pont ettől ennyire lenyűgöző sziget, hogy annyira más bárminél, mintha egy idegen bolygóra csöppenne az ember.
Az utómunkát emiatt pont írnám én is, hogy szerintem pl. itt jobb ha maradt volna színesben, mert akkor az is átjönne hogy basszus itt egyébként tényleg nincsenek színek :) Hanem van a (kicsit kékes) jég, meg a sötétszürke vulkáni hamu, meg amúgy a borult ég.
Más helyeken meg pont hatalmasak a kontrasztok, az elképesztő zöld fű meg mohaszőnyeg, vagy a vörös vulkanikus talaj, a fekete lávamezők, stb. Na meg hát az elképesztő vízesések! Nagyon absztrakt tájak.

[ Szerkesztve ]

üzenetek