Hálózati / IP kamera - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


Morris
(veterán)

Az Annke C500 colour night vision milyen?
Van valakinek tapasztalata vele?

[ Szerkesztve ]


ratkaics
(senior tag)

Jó PTZ-re tudsz konkrét készüléket ajánlani?


libus
(őstag)

Köszi! :R


jézusom
(addikt)

Teszteltem, összefoglaloban van. Azóta vettem más félét is, de egyik se olyan jó, csak hát én meg 30k-ért vettem...


libus
(őstag)

Ez hihetetetlen! :Y
Vasárnap rendeltem meg a 2db ANNKE NC400 kamerát, meg aznap jeleztem a Reolink Supportnak is, hogy elromlott az egyik kamerájuk, ma mind a kettőt hozta a postás! :Y
De a Reolink vissza sem kéri a rossz kamerát, hogy bevizsgálják?
Mert a postásnak semmi nem volt visszaküldéses csomaghoz. :N
Az ANNKE NC400-ra rádughatom a Reolink 410W 12V-os tápját, ugye? Mert a PoE-s Switch még nem jött meg, de úgy kipróbálnám.. :D


Marci112233
(őstag)

Nekem is fura hogy ugyan nekem egy ANNKE C800-as adta meg magát. Leveleztem a support-al aminek végén elismerték hogy hibás a kamera, és küldenek egy újat. Meg is érkezett kb 1 hete, azóta teszi dolgát, de tőlem sem kérték a bedöglött példányt. Egy darabig még várok vele, kb még 2-3 hetet és ha addig nem jeleznek érte, akkor lehet szétkapom majd mi van belül a burkolat alatt, tekintve hogy ugye beadta a kulcsot nagyon elrontani nem tudom még jobban.


libus
(őstag)

Ez nekem is elég fura, hisz ennek tudatába, bárki kamúzhat, hogy elromlott a kamerája...
Synology NAS-al valamiért még nem sikerült összehoznom. Nem látja... :U
Meg az app-ba nem találtam meg az érzékenység állításának a lehetőségét, így most még egy légyre is bejelez.. :)


Marci112233
(őstag)

Azért nem egészen lehet kamuzni. Tőlem kértek képet ahol a kamerákat listázza majd az összes kamera élőképéről is, és ugye az élőképen nekem írta is a hibakódot, és ráadás ahol listázza a kamerákat ott ugyanúgy online-nak írta a rosszat is. Majd kértek egy képet a rossz kamera részletes beállításáról is és azon is minden jól volt beállítva. Ezután küldték csak az újat.


vacs
(veterán)
Blog

Mekkora területet szeretnél figyelni, milyen messze van a kerítés, később lesz-e bővítve, emberi alak felismerés kell-e, külföldi rendelés játszik-e, mekkora összeg áll rendelkezésre?


libus
(őstag)

Miért nem tudom bekapcsolni az ANNKE NC400-on a WDR-, HLC-t??
Hol találom azokat amiket ki kell kapcsolni?


Eddy_
(csendes tag)

Sziasztok!

Egy epitesi teruletet kene megfigyelni, 2 oszlopra kerulne 4db kamera ezzel le lehetne fedni. Az oszlopokon van aram, viszont net nincsen a helyszinen de tavolrol (mobilrol) is szeretnenk nezni. Sim-es router vagy Sim-es kamera lenne a jobb? Tudtok ajanlani esetleg erre a feladatra kamerat?

elore is koszi :R


snooze
(veterán)

csakis a simes router,mert akkor csak egy kártya kell,kamerákhoz meg külön mindegyikhez..


vacs
(veterán)
Blog

Szia.
Mekkora területet szeretnél figyelni, milyen messze van az utcafront-terület hátsó vége, később lesz-e bővítve, emberi alak/gépjármű felismerés kell-e, külföldi rendelés játszik-e, mekkora összeg áll rendelkezésre?


ratkaics
(senior tag)

Készítettem egy "Móricka" rajzot.
A lényeg, hogy van egy telek, ahol számomra értékes eszközöket tárolok (rajzon barna téglalapok), ezeket szeretném "szemmel tartani". Arra gondoltam, hogy felállítanék egy oszlopot (piros kör a rajzon), amire feltennék mondjuk 4 darab kamerát (sárga nyilak), amelyek körben látnak mindent. Ugyan erre az oszlopra pedig feltennék egy "átjátszót", ami az innen kb 70-80m-re lévő épületünkön lenne, ahol már van vezetékes hálózat. Itt lenne az NVR is.
A rajzocskán még azt jelöltem, hogy hol vannak fák (zöld csillagok). A területet f"elülről" egy szomszédos épület határolja ( barna hosszú téglalap), balról pedig utca (sárga hosszú téglalap). Amit nem jelöltem, de fontos, hogy villanyóraszekrény az utcafronton van, innen kapnak a kamerák is az energiaellátást, szóval fontos lenne azt is figyelni.
Azért gondoltam varifokálisra, mert a széleslátószögű kamerák messzebbre ugye nem túl hatékonyak, viszont fogalmam sincs, hogy mi lenne a jó látószög. Arra gondoltam, hogy beüzemelésnél így be lehetne állítani az ideális látószöget.
A pénz nem mondom, hogy nem számít, de még nem határoztam meg felső korlátot. :)


bogabi
(senior tag)

Ekkora távolságot UNIFI eszközökkel "olcsón" át tudsz vinni megbízhatóan. Ráadásul elég egy pár (egy az oszlopra, egy a netes épületre). Kb. 100.000 ezerből ki lehetne hozni (eléggé megugrottak az árak mondjuk az ég évvel ezelőtti árakhoz képest). Én azt csinálnám, hogy egy TPLink 5 portos PoE switchet felraknek az oszlopra, erre menne a 4 kamera és az UNIFI. Fő épületen a másik UNIFI, UTP-n lehozva az NVR-ig.

[ Szerkesztve ]


sambenez
(addikt)

100000 ezer elég combos összeg egy ilyen kis dologra nem? ;]


gozso
(senior tag)

teljesen igazad van, én is így csinálnám, illetve csináltam már párszor. :D

sajnos az ubi eszközök ára az égbe szökött, meg nehezen is elérhetőek.
nagyon nem szeretem, de ez is lehet egy alternatíva a pont-pont kapcsolathoz.

tudom, nem egy ubiquiti, de van... :(


Marci112233
(őstag)

Pedig nem rossz a CPE210. Igaz pár hónapja működik és kommunikál együtt kettő, és szépen teszi a dolgát, de ennek is kúszik felfele az ára mert én még 15080-ért szereztem be darabját.


bogabi
(senior tag)

Az attól függ, milyen értékre kell vigyázni. Az Ubis megoldás stabil, megbízható. Sajnos az ára valóban elszállt az Ubi-nak, de én ettől alább nem adnám, ha a megbízhatóság fontos szempont. Aztán lehet, hogy van más alternatíva is olcsóbban hasonló megbízhatósággal, de én nem tudok róla.


sambenez
(addikt)

Arra akartam utalni hogy a 100000 ezer amit írtál az százmillió. :Y :D

[ Szerkesztve ]

üzenetek