Helium Hotspot - Mobiltechnológiák fórum

üzenetek

hozzászólások


Kobe
(veterán)

Elorendeles, gyartas alatt levo termekek idotallosagarol es megbizhatosagarol kersz infot, amibol meg 1 user sen kapott meg, global.
Jovo heti lottoszamokat nem szeretned elkerni? ;]

Ha tutira akarsz menni, vedd a LongAP ot. Specifikaciok alapjan nagyon impozans, kerdes hogy egy wifi router fem hazzal meger-e 300ezer forintot, amikor egy 100ezres tarsa ugyanazt tudja. Szerintem nem.

Ferdzsoo: azert ez reszben igaz. Budapesten nincs felhokarcolo, de attol meg parszaz betonfalnak es a domborzatnak erosen van szerepe a jeltovabbitasban. Mindenki ugy gondolkozik, hogy a 3-4 dbi stock antennakat majd lecsereli egy 50-60 cmes 8-10dbi antennara es mennyire jo lesz, csak elfelejti, hogy a magassag ugyanolyan fontos es lehet a 3 dbial jobban jar.
A 8-10 dbios antennak szoraskepe annyira ellaposodik, hogy pl a budai magas domboldalra rakva egy sik teruleten, alacsonyabb helyre rakott vevo nem fogja tudni elerni, "ello felette" az ado.
Pelda
Varosban a surubben kirakott 3 dbi korsugarzok nem veletlenul hasznalhatobbak.
Eselyesen a foldszintre, 2. akarhanyadik emeletre rakott korsugarzo jelet konnyebb lesz fogni egy 1-10 emeletes epulet barmelyik szintjen es vica versahacsak nincs full takaras

üzenetek