Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


kabelmania27
(félisten)

Először az Elender betárcsázós internetét használtam még 98 őszén külső Dialcom 33.6-os modemmel, később Acorp 56k-s lett. 0640-es szám sokszor foglalt volt és a belföldi 1-es tarifával hívható helyközi szám percdíja nem volt kedvező, sokszor nem lehetett bejelentkezni ezért lemondás után, jött az Axelero, mivel külön kellet Telekomnál fizetni 0651-es kedvezményes tarifáért+Axelernak is ezért lemondtuk.
Utána T-com nyílt internet majd Externet kombi csomag, aztán 2004ben elérhető lett az ADSL így a legkisebb 384-es csomagot rendeltük, amit emeltek 512-re majd 1Mbitre.
Aztán a mostani lakhelyemen elérhető a koax, így 2008-ban Fibernettől kértem 1Mbites csomagot ( Motorola modemet kaptam)családi tévével amit kit családi csomaggal 2,5Mbitesre módosítottam, Motorola helyett kaptam egy Webstart ami azóta is tökéletesen működik. Tányéros UPC és Digi után kényelmes volt hogy csak egy távirányítót kell használni hátránya hogy az adások nagy része nem sztereó.
2011 kb év eleje óta használom nett 6/1-es csomagot, miután a Fibernetet megvette az Invitel 2011 októbere óta Inviteles vagyok, sajnos a csatornakiosztást megváltoztatták több színvonalas adást kivettek pl travel, mezzo, UPC kiosztása jól jönne.
Tévénél előfordul hogy egy-egy adás elmegy de általában másnap visszaállítják, internet csak központi probléma eseté akad, az árával nem vagyok megelégedve kb 9ezerFt, ennyiért más szolgáltatónál (akár Tarr/Pr) jobb az ár/érték arány.

[ Szerkesztve ]

üzenetek