League of Legends - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Yodamest
(addikt)

Közben egyre jobban bejön ez a Jhin, kimondottan élvezem a játékot. A kamera kérdésben végül nem erőltetem, amit nem érzek ösztönösnek, szóval visszaálltam a WASD-re.
Talán kezd a mentálom is fejlődni, mert tudtam hideg fejjel gondolkodni még az utolsó meccsen is tegnap, pedig 4L - 1W volt a mérleg. Teszem hozzá nem rajtam múlott egyik vereség sem objektíven nézve, csapaton belül mind a 4 vesztett meccsen op.gg szerint holtversenyben a legjobb vagy a 2. legjobb voltam.

Próbálok most már ezekre az objektív statisztikákra szorítkozni, de én ezekben nem sok kivetni valót látok. A sebzésem is már egész jó volt kb az 5 meccsből 4 alkalommal. Amikor nem, akkor azért nem mert az enemy team minden idegszálával engem tüntetett el minden csapatharcból elsőként. De ezt úgy képzeljétek el, hogy még akkor is engem fókuszáltak, ha én direkt megálltam leghátul egy bokorban 10km-re a csapatharctól és onnan próbáltam ultizni, még akkor is mindenkit megkerülve engem szedtek ki elsőnek kész vicc volt amúgy. Azt néztem is, hogy gyakorlatilag semmi CC nem volt a csapatunkban, (egyedül az Illaoi E volt, ha azt mondhatjuk annak) szóval a csapatom egyáltalán nem tudta semmilyen formában valahogy lassítani vagy megállítani az ellent. Szóval ott azért volt kevés a sebzésem, mert kb minden alkalommal 2-3sec időm volt csak sebezni, volt hogy annyi se, pedig mindig leghátul álltam legtávolabb a látható ellenfelektől, pont a csapatom mögötti területen. (haladási iránynak, tehát amerre támadtunk attól a leghátrébb)

Az egyik meccset egy elképesztő fed top Yasuo miatt buktuk el (ahol 15-5-5-el zártam), a másikat egy elképesztő fed Viego jungler miatt, akit a Nautilusom, (aki amúgy 10th lett op.gg szerit magasan lemaradva mindenki mögött) nem volt képes CC-zni 2sec ideig sem és szimplán reseteket kapva végigugrált mindenkin, nem tudtam vele support nélkül mit kezdeni.

A bannolásokkal is van egy kis problémám, egyébként nem értem azt, hogy miért nem carry champeket bannolnak a csapattársaim. Aki állandó jelleggel nyeri az ellenfeleknek a meccseket azok a carry junglerek: Nocturne, Master, Viego, Kayn. Én mindig ebből a 4-ből bannolok egyet, de olyankor a másik 3-ból hozza le valamelyik a meccset. Közben egy kicsit zavar, hogy a csapatom többi tagja meg értelmes tényleges carry bannok helyett ilyen: Morgana, Bard, Lux, Zac, Lucian?, ilyeneket bannolnak, nem értem miért. Most komolyan, a 40. percben nem egy Morgana vagy Bard fogja szétzúzni a csapatunkat, hanem minden esetben a Master, Kayn, Viego, Nocturne 4-esből valaki. Ezek az AD junglerek most nagyon nagyot mennek, nem is értem... Pl. Nocturne minden egyes alkalommal amikor pickeli az enemy, már ahogy meglépi a lvl6-ot, percenként szedi a killeket... miért nem bannolják? Én meg tök nagy mérlegelésben vagyok, mert lényeges bannokon gondolkodom, nem ilyen Morgana meg Corki meg ilyeneken....

üzenetek