Milyen billentyűzetet vegyek? - Beviteli eszközök fórum

üzenetek

hozzászólások


dqdb
(nagyúr)

Én nem tudok különbséget tenni 22 mm-es Geon rugónál a single és triple stage között, még úgy sem, hogy kézben tartva nagyon koncentrálva próbálgatom, és inkább placebót érzek, mint valós eltérést. A single stage-ből jött előbb szembe a bontott zacskó, így ez került a barnákba. Aztán kifogytam ebből a típusból, így a HG Yellow-kba már triple stage 67,5 mm-es ment tegnap, utána egy adag Gateron X-be pedig az ugyanilyen nehézből a 18 mm-es változat (tegnap este switchpimpelési nagyüzem volt).

Időközben rájöttem, hogy már van full PC házas kapcsolóm a CS Jelly Purple-lel, nem kell kéket venni, és elvileg ez a széria nyitható a Cherry toollal.
Ezzel óvatosan majd, a PC ház bírja a nyitogatást a legkevésbé, switch film sokhoz kötelező, mert annyit deformálódnak a fülek akár egyetlen nyitástól is, hogy a felső rész nem áll onnantól stabilan.

Ingyen elvihető egy rakás gyári rugó (MX Black, MX Brown, Gateron X, Gateron Yellow Pro, Haimu × Geon Silent Yellow), bár az utolsó kettő kivételével a többi szemét, az utolsó előtti csak rossz, míg a legutolsó egészen tűrhető 20 mm-es és 60 grammos rugó, 72 darab van most belőle.

[ Szerkesztve ]

üzenetek