Milyen cserélhető objektíves gépet? - Digitális fényképezés fórum

üzenetek

hozzászólások


haruspex
(aktív tag)

Egy 24mm pl-t szerintem tud natívan a legtöbb kit zoom milcen... És van a legtöbb rendszerre utángyártott obi, de natív obi is. (Halkan mondom a 36, és a 48 is közel a klasszikus gyújtótávokhoz UAW kevés van mrégi manuálban. De ha ez a fő cél akkor valszeg én is egy A7-et mondanék, de mk1-et)

A gx80-at pont nem javasolta neki senki. Az igazi előrelépés lesz egy váz egy használt kit-tel amihez aztán meg van lőve ha bármit venni akar, ami normálisan használható. Esetleg vadászhat 20+éves manuálokat.

AZ egy dolog, hogy néha szeret manuálozni az ember, de arra venni egy rendszert, hogy véletlenül se tudj hozzá venni semmit, az jó ötlet? Lehet, hogy szenzorban meg lesz az előrelépés, de annyit mondjuk egy-két fixszel is, használtan, ugyan ott vagy, esetleg előrébb, csak a rendszer kisebb és rugalmasabb.

(#53328) 80hun
Úgy már fotóztunk, hogy a másik FF-el én kroppossal, én max kipróbálás szinten, de néha objektívet is cseréltünk, de nem jött át a képeken, eddig. De a részletesség sztem az objektívtől függ elsősorban szerintem. Viszont a 2x mélységélesség az ott azért nem mindegy.

[ Szerkesztve ]

üzenetek