Milyen légkondit a lakásba? - Technika, hobbi, otthon fórum

üzenetek

hozzászólások


TeeJay
(félisten)

Nekem szigetelt panelban a két Sensira 24fokon tud folyamatosan menni, 25fokra téve már 1óra után leáll mert minimum teljesítmény is túl hűti a szobát.
Ehhez persze kell a jó finom vasbeton panel ami szigetelés mellett is bemelegszik hála a szomszédoknak mert sem alattam sem felettem sem két oldalsó szomszédomnak nincs klíma így ők szellőztetéssel "hűtenek" magyarul felőlük 29-30fokos falat kapok és a klíma folyamatosan mehet.
Egy jól szigetelt házban ahol homlokzaton van 15-20cm EPS meg padló és födém is nagyon le van szigetelve szerintem egy ilyen klíma 20fokon megy maximum örökké, 22fokon is le fog állni egy idő után mert nincs annyi hűtés igénye az épületnek :D

Syen Muse 3,5kW gép amúgy egész jó csak ne az a fránya 24-25dB lenne a minimum hangereje. Ha Gree 21-22dB-re tervezte volna bestbuy gép lenne mert jó ára van, nagyot durrant hűtésben meg fűtésben is.
Jó párat raktam utóbbi hetekben és élvezik az új tulajdonosok :R
Ha 24dB nem zavar akkor viszont a te géped mert amúgy ezen az áron bestbuy és elektronikus adagolós és full halk a kültérije is :K

üzenetek