Projektor topic - TV & Audió fórum

üzenetek

hozzászólások


Cseneles
(őstag)

Semilyen projektor gyártó terméke nem produkál kontraszt vesztést csak a Sony. Ebben egyedülállók! Természetesen minden elromlik egyszer ami elromolhat.

Egy hasonlat....Veszel egy Ford Mustang autót, nagyon raj vagy, téped a szőrt a melkasodról. Természetesen nem vagy tudatában hogy 300-460le a gyári szórás és egy év múlva az első olajcsere előtt, hétvégente elővett sportautód találkozik a lámpánál egy fiatal suttyóval és az agyonmatricázott csilli-villi járművével. Zöldre vált a lámpa majd jól képnél hagy mivel gyári teljesítmény felét hozza a sportautód.

Természetesen A-ból B-be el lehet menni vele, használható és teszi a dolgát.

Nekem teljesen mind1 ki milyen projektort használ és bizonyos emberek irásaira is csak azért kapom fel a fejem, mivel tökéletesen tudatában vannak az átalam leírt dolgoknak. De anyagi érdek, munkahelyi elvárásból mást próbálnak közvetíteni és ez fejében engem hiteltelennek beállítani.

Az hogy Morph linkelt valamit az egy ember állítása. Először a projektorjunkies kezdte el nyilvánosan minősíteni és mérni a Sony termékpalettát. Majd a Cine4Home.de. mindkét céghez ellátogatott egy több fős Sony delegáció ezt le is írták, Ekki videoban is közölte. Ez a találkozó után megszüntek a hibás gép mérési beszámolók és csak pozitívan nyilatkoznak a Sony projektor termékcsaládról.

Az hogy megfenyegetés vagy lefizetés történt esetleg ezek egyvelege....azt nem tudni. Viszont ettől német és amerikai neves forumokon folymatosan bukkannak fel kontraszt vesztett, kékes lilás feketeszintet produkáló 4K Sony készülékek. Illetve elém is került már idén is három kontrasztvesztett gép.

[ Szerkesztve ]

üzenetek