MinDig TV - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


andatti
(senior tag)

Én úgy tudom, hogy a kódolt csatornák esetében a kártyás rendszert teljesen kivezették, és ahelyett jött be az ingyenes dekóder. Mert akkor a dekóderhez kötik az előfizetést és nem a kártyához. Kártyát pedig már nem is lehet igényelni tőlük...

Nekem volt egy kártya az okostv-ben, amit ők töröltek, mivel külddték a dekódert, én pedig nem is tiltakoztam a törlés ellen... és volt egy társkártyám is, amit később deaktiváltattam, mivel nem használtam.

Emiatt, ha kártyát szeretnék, a 6, vagy 12 havis verziót tudom megvenni köztes kereskedőtől... A különbség pedig innen ered, mivel legolcsóbb 12 havi családi csomagot 60 ezer Ft-ért találtam, ami lebontva 5000 Ft-ra jön ki.

A belépési 20 ezer Ft (a cam mondulért) még drágábbra jön ki, mint az előbbi havi 1000 Ft plusz felár. Ráadásul a döglődő tv-ben van már egy működőképes cam modul a már kivezetett kártyával együtt...

Az 500 feletti csatornaszám szerintem erős túlzás... Most is aktív stream használó vagyok a mindigtvgo-val. Ahogy elérhetővé vált a szolgáltatás már regisztráltam a kártyaszámommal. (ami már nem létezik) Így, hogy olvastalak át akartam regisztrálni a kapott dekóder számával, de nem engedte meg, sem a vsc id, sem a chip id-t nem fogadta el... Így maradt a már nem létező kártyaszámos regisztrációm.
Szóval nincs 500 csatorna... Amikor utoljára variáltak vele, akkor meg is reklamáltam, hogy amire van előfizetésem, azt miért nem tudom online nézni, de közölték, hogy ahhoz elő kellene fizetnem az 5000 Ft-os csomagra külön, de annyit pedig nem ér nekem az egész, és az a pár csatorna, amit így tudnék elérni.

Most "csak" előzetesen akartam tájékozódni, hogy ide írtam. de ebből úgy is az lesz, hogy majd felhívom az ügyfélszolgálatot és ők mit tudnak ajánlani, mik a lehetőségek. Bár amíg nincs új tv, addig ez okafogyott, egyenlőre...

#21618Doky586
Amit te írsz, az egy újabb dekóder lenne, bár nem írtad meg, hogy te mit használsz. Ráadásul, ha tudja a műholdas és kábeles dolgokat is technikailag, arra (úgyis) kábeltv-t és/vagy műholdat kötne az ember, ami újabb technika bevonása lenne, a most meglévő antennás rendszer mellé.
A HBB "csak" az így elérhető plusz tv csatornák miatt lenne érdekes, pár éve még volt komolyzenei csatorna is benne, amit hiányolok a "rendes" mindigtv-ből. Bár pár hónapja? van jazz csatorna, de az jobban rétegcsatorna, mint a classic komolyzene.

A féléves teszt adás még 2013-ban indult...
Igaz, a most aktuális adatok nem fellelhetőek, hiába kerestem google-al, nem adott releváns találatot és az AH hbb-s oldala sem írja, hogy pontosan milyen tv csatornákat sreamelnek, azaz mit lehetne így elérni általuk... Csak a közszolgálatiak vannak megemlítve név szerint, a többi, (ha létezik) nem. Egy 2015-ös cikk szerint 3000, illetve (médiaklikk) 60-70 ezer volt a napi használat... és mivel ezek a cikkek jó régiek, úgy tűnik mégsem váltották be a hozzá fűzött reményeket... Pedig egy webáruházban is van ezt taglaló aktív tartalom...

üzenetek