Napelem - Technika, hobbi, otthon fórum

üzenetek

hozzászólások


Geresics
(addikt)

"hivatalból is az MNNSZ oldalát ajánlgatod"
Ez nem teljesen igaz. Ha visszakeresel a fórumon, nagyon sokáig direkt nem ajánlgattam. Viszont most már tényleg annyi ajánlat gyűjthető be olyan egyszerűen, hogy ez miatt tettem be az összefoglalóba is. Nagyon kényelmes megoldás, és csak pár nap, mire átmegy a rendszeren.

A visszajezés tök jó ötlet, én is gondoltam már egy-két dologra (pl. hogy legalább egy anonim feedback legyen, hogy pl. hány ajánlatot kapott, ezek közül választott-e, miért, és esetleg mennyiért?). Az "értékelje az ajánlatadókat" tök jó ötlet, viszont szerintem 1000 emberből 1 venné rá a fáradtságot. Még itt a topikban is rengetegen kérnek segítséget, van sok tag, akivel privátban 50+ üzenetet váltottunk, soha nem kértem cserébe semmit, csak annyit, hogy írjanak egy olyan összefoglaló kommentet, mint ami a témaösszefoglaló végén van. Mindig mindenki tök hálás, és cserkészbecsületszóra megígéri, aztán látod mennyi ilyen komment van. Pedig itt tényleg személyre szabott segítséget kapnak, az mnnszt-nél meg egy tök általános adattovábbítás van csak.
Szerintem amúgy tök szomorú, hogy itt ennyien segítünk, tényleg ingyen, tényleg a tudásunk javát beleadva, és akkor egy ilyen apróságot sem tesznek meg, hogy viszonzásképp írjanak egy kommentet... :(((

A fényképes dolgot már többen jeleztük, egyelőre nincs rá kapacitás jellegű válaszokról tudok, de bevallom már egy jó ideje nem foglalkoztam a kérdéssel, lehet megérné még egyszer nekifutni.

üzenetek