Konzolokról KULTURÁLT módon - Konzol játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


negyven2
(veterán)

Persze, hogy ők teremtették, én ezt nem vitattatom. De gondolom ezt sem kell magyarázni, hogy ennek az oka leginkább még mindig az ami mindig is volt. Mégpedig, hogy nagyobb szebb jobb legyen a stúdió következő játéka. És a kedves stúdió akkor megpróbál nagyobb szebb, jobb játékot csinálni. Ami persze azzal jár, hogy elszálnak a költségek, miközben a bevételük nem igazán nő (mivel annyival többen nem veszik meg).

És bár az elmúlt években láthattuk, hogy kvázi fillérekből összerakott játékok is tudnak nagyon sikeresek lenni, de ez nem biztos, hogy működne egy blockbuster Sony/MS vagy más nagy kiadó játékai esetében. Mármint csak meg kell nézni, hogy bár a Sony PS5-re érkező folytatásai esetében azért elég gyakori volt az, hogy nem látni a fejlődést, és igazából ez a játék simán elmehetet volna egy DLC-nek is. Pedig ezek a "DLC-k" volt, hogy kétszer háromszor annyiba kerültek.

Amúgy ez csak poén, de ha tartani akarják a követelt "minőségi fejlődést", akkor az egy megoldás lehet, hogy hasonlóan az elektronikai dolgokhoz ezeket is kiszervezik Banglades-be vagy Kongo-ba... igaz lehet, hogy ekkor előfordulna az ami a PoP remake esetén, hogy látszani fogsz, hogy hol készült... :D

üzenetek