Konzolokról KULTURÁLT módon - Konzol játékok fórum

üzenetek

hozzászólások



(tag)

A kérdés az, hogy ha építkezés, rendcsinálás helyett kukáznak mindent, ami pillanatnyilag nem nyomtatja a pénzt, akkor mi marad abból, amibe öntötték a pénzt? Ha el akarnak kergetni az ökoszisztémájukból, jó úton jár a két nagy konzolgyártó.

Eközben a Nacon örömködik az UE5-tel azért többnyire elég durván kinéző RoboCopnak (melynél kellett fizetni a licencért, költöttek reklámkampányra), mely all-time peakre annyit tud Steamen, mint a Hi-Fi Rush (nulla reklám), de az azóta sem volt Game Passban, nemhogy day1 óta folyamatosan.

Persze nem tudhatjuk, hogy mennyi projektet lőttek le, milyen működési problémák voltak, miket prezentáltak stb., de ha csak arról van szó, hogy ezek nagy veszteséget termelnek, akkor valami valahol nagyon nincs rendben. A live service többnyire nem működik, szét-DLC-zésre sem alkalmas minden játék, 100-200 euróért árulva 10-20 órás játékokat pedig csak tovább csökkentenék az eladásokat (pláne, ha Game Passban is van, hiszen akkor végképp "mindenki" így játszaná). Marad a költség oldala (benne a nevetségesre nyúlt fejlesztési időkkel). Csak vicces lesz, amikor az indie-k töredéke pénzből grafikában is leverik a nagyokat :D

üzenetek