Pálinka topic (pálinkafőzés, lepárlás) - Technika, hobbi, otthon fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Spet
(addikt)
Blog

Megmondom őszintén, én eddig csak nagy valoszínüséggel répacukkorral "kezelt" pálinkát kóstoltam életemben (szerintem minden ismerősünk azzal készítette+ mi is azt adtunk a gyümölcshöz).

Így már érdekesség szempontjából érdemes lenne egy ph!álinka találkozót kotyvasztani, hogy kinek mi főződött ki. :K (ha össze lehet majd egyszer ilyet hozni, na meg ha Shingen küldi a NAV-osokat, akkor őket is megkínálni :DDD )

Na és melyik gyümölcs volt a legmeglepőbb nálad ami a végén mind mennyiségügyileg mind minőségileg jobb lett mint vártad? Nekünk valami vadkörte, sok reményt nem adtunk neki, de végül miután csillapodott egy kicsit az üvegben egy év után nagyon kellemes lett (frissen még 50%-on is kapart).

üzenetek