PH!antasy F1 - Klánok, Ligák, Versenyek fórum

üzenetek

hozzászólások


Qorthral
(őstag)
Blog

Na egy kicsit tanácstalan vagyok. Nagyon szépen hozott Magnussen az elmúlt két versenyen, de sajnos lejárt a szerződése, ls bármennyire is szeretném, nem tehetem vissza.
A csapatom nagyja fixen 5 hosszú szerződésen van, így a HAM/VER/VAN/GAS/HAAS felállás adott. Kérdés mit kezdjek a maradák 1 pilóta hellyel erre a három futamra?

Opciók:
- Grosjean 3 futamra (de nem volt túl meggyőző a formája sem az eddigi versenyeken, sem ma)
- Grosjean 1 vagy 2 futamra, utána Magnussen vagy Alonso 1 vagy 2-re (vagy többre) attól függően, hogy melyikük fér be árban ill. hogy szerepelnek. Ez a megoldás egyelőre a befutó, mert elég flexibilis.
- Kockáztatás Hartleyval. Ez nem szimpi, de opció. Gasly jóval erősebbnek tűnik, két Toro Honda meg egyébként is kicsit túl nagy rizikó.
- Esetleg Ocon? Pont beférne és ezen a pályán mintha kicsit magukra találtak volna valamelyest az FI-k.

Most hogy így leírtam sanszos, hogy a második vari lesz, csak azt kell még eldöntenem, hogy 1 vagy 2 versenyre legyen bent Grosjean.

A bajt tetézi, hogy Magnussen volt a talent driverem is, így ezt is el kell döntenem, és ki tudja, Gasly is jó lehet, de akár egy Grosjean vagy Vandoorne sem olyan rossz választás.

: Jaja, ez is igaz. Összességében szerintem is jobb lenne, ha limitálva lenne ez a lehetőség mondjuk az első 5 futam során egyre és kész.

[ Szerkesztve ]

üzenetek