Rajzol, fest, photoshopozik valaki? - Kultúra, művészet, média fórum

üzenetek

hozzászólások


Chronos85
(tag)

Nem igazán vagyok egy netes közösségi szaki. Nagyon nem is fér bele időmbe, hogy gondozzam ezeket, amennyire megérdemelnék.

Melós illusztrációknál, mert hát Mo-ról beszélünk, sztem letöltöttek vmi egyen titoktartási nyilatkozatot szinte az összes kiadó ugyan azt a sablont küldi a cégnek ahol dolgozok.
Még szűk családban se beszélhetsz róla... Komolyan mintha vmi állam titok lenne, de az az igazság h nagyrészt még az erős közepest sem ütik meg ezek a történetek. De hát hagy higgyék h ők lesznek a következő J, K. Rowling vagy Tolkien, majd más pofára ejti őket.

Utána a képek, borítók a kiadó tulajdonát képezik (persze 3/4 ezeknek jó ha e-book ként megjelenik nem h nyomdában). Azért így jobban megfizetik, de elég rossz szájízt hagy az emberben, így inkább többnyire kiírom és bevágom az ágy alá. Talán majd 20 év múlva elárasztom vele a netet. A könyvekben úgyis csak a cég neve kerül feltüntetésre, mert többnyire többen is dolgozunk 1-1 "remekművön". :)

Amit meg így ismerősöknek, családnak szoktam készíteni, az meg többnyire személyes azt meg azért nem töltögetem, osztogatom.

üzenetek