üzenetek

hozzászólások


bitpork
(veterán)
Blog

2 közepes vöröshagyma
4 duci gerezd fokhagyma
2 alma
2 dl ketchup
1-2 ek mustár csípősség függvényében
2 ek szójaszósz
1 ek wochester szósz
1 tk chilipaprika
0,5 tk bors
1-2 ek czukker
2-4 ek ecet % és ízléss függően

2 ek olajon a hagymát megüvegeljük. Almát pucolva és kockázva természetesen de mindent beleborítani : a czukker és ecet felét használjuk csak fel első körben.. Összerottyanvást, puha almáig. Amikor rotyog megnyaljuk és a savassága tekintetében kell a másik fele az említett összetevőknek. Botmixerrel leturmixolva megint egy rottyantás. Befőttes üvegben (a nagyi-féle fejre fordításos módszerrel) hónapokig eláll.

üzenetek