üzenetek

hozzászólások


Hunork
(veterán)
Blog

Üdv mindenkinek!

Akit esetleg megfogott a téma, bátran írjon, lehet eszmecserét folytatni!
Véleményem határozott: a legférfiasabb kártyajáték, bár egyesek szerint az Ulti az! Főleg, mert magyar! :K
De írjon mindenki bátran, akár gyakorló játékos, akár érdeklődő, akár ellenvéleménye van!

Jelszó: Minden szó számít!

Üdv:
Hunork


Rozzo
(tag)
Blog

"Még a Far Cry 3-ban is tolják!" Ez nagyon kemény :D Szép cikk, grat!


Hunork
(veterán)
Blog

:R
Nagyon köszönöm szépen!


Runo
(veterán)

"Mert míg lesz alapanyag a kártyapaklik legyártásához (bár áram nélkül az is bajos lesz…), addig a játék nem hal ki."

Falapokon, leveleken, stb. Az emberi elme nagyon taálékony ;)


errorcode06
(őstag)

Jó kis mellékest össze lehet belőle szedni


Infox
(csendes tag)

Szia!

Jó a cikk, gratula!:)

Én elég rég pókerezem, sajnos még messze nem profi szinten, a pokerstars-on. Freerollokon szoktam indulni, meg játékpénzes versenyeken. Volt már hogy kipróbáltam a valódi pénzes játékot is, de ott egyelőre elég hamar elvesztettem a berakott pénzt :) Az a tapasztalatom hogy iszonyatosan nagy türelem játék a póker. Legalább is nekem az, mert egy ideig általában nagyon jól megy, volt már, hogy 20 ezer indulóból 10. helyen voltam egy online versenyen, de aztán eldurran az agyam és elvesztek mindent, szóval még kell tanulni...:)


SidCorky
(HÁZIGAZDA)

Most tartok kb. a felénél, itt jutott eszembe megkérdezni: a PokerStrategy esszéíró-pályázatára írtad? Eddig nem rossz, olvasom is tovább :D


SidCorky
(HÁZIGAZDA)

Végeztem :D

Teljesen jó az írás, most már azon lepődnék meg, ha nem valósulna meg belőle minden :) A kijelzőkön kívül szerintem sincs szükség nagyobb fejlesztésre, így jó ahogy van, egérrel/billentyűzettel. De ezt a Facebook-dolgot nem értem, egy Facebook-on belüli alkalmazásról van szó, ahol ugyanúgy lehet befizetni, mint a "nagy" szolgáltatóknál? Ha ennyire sokan kezdenek online pókerezni, nem lesz könnyű dolgunk ha jó játékossá fejlődnek. Csak ettől félek, hogy az internet miatt nagyjából egy szinten lesz tudásban mindenki, aki tényleg komolyan gondolja, és magasabb téteken már a kezdők sem annyira jellemzőek, így csak ide-oda fog vándorolni a pénz.

Jó írás lett, mehet is a pályázatra :D Ha már felhoztad a FC3-at, a GTA-sorozatnak jobban belepasszolt volna az imidzsébe, el is tudnám képzelni :D


>Deego..
(senior tag)

Ami biztos: a póker élt, él, és mindig élni fog!

Ez így van, így is volt és így is lesz. :)


krizmo_
(addikt)

Üdv!

Gratulálok a cikkhez, nagyon szép munka.
Számos poker teremben szoktam játszani, a tapasztalataim igen vegyesek. Szoktam menni freerollokon és kézpénzes játékokon is. Amit általános érvényűen elmondhatok a KP-s játékoknál kevesebb a fisch, már alacsony limiten is. A freerollokon gyakran előfordul, hogy nem féltik az poker játékosos a tőkéjüket, így merészebben játszanak meg, olyan lapokat is, amiket nem játszanának meg, ha a tényleges pénzük függne tőle. Ennek ellenére sikerült már jó helyezéseket elérni freerollokon, és a final table-be bekerülni elég sok alkalommal.
A termeket illetően sajnálom, hogy PartyPoker már nem tartozik a PokerStrategy-hez, mert így kiestek azok a freerollok, amiket ez által kaptunk. Szerintem ez a terem mostanában nem az igazi, nehezebb nyeri a versenyeken, és a KP-s asztaloknál is...vannak elképzeléseim mi lehet a gond....
A botrány előtt nagy kedvencem volt a Full Tilt, és most, hogy újra "visszakaptuk" csak jót tudok mondani róla. A tökét ami ott volt visszakaptuk. Minden órában vannak freerollok, és a KP-s asztalok is jól játszhatóak.
Euro Poker is jó terem, szerintem, itt is jól játszható az esti freeroll. A William Hill és a Titán, az a két terem. ahol a legnyugodtabb a játék. Ha ott elkezdek freerollon játszani, akkor kell türelem, mert sokáig elhúzódik, nincs annyi allin, mint a többi termekben.
Számomra a legnehezebb játszható terem a Poker Stars, ezt a termet nem kedvelem annyira, itt még nem sikerült érdemi tökét összeszedni.

Szerk.:
Érdekes, hogy anno, amikor a facebookra regisztráltam, az főleg (persze nem csak emiatt) a poker miatt volt, és eleinte csak arra használtam, hogy a facebook freeroll (PartyPokeren) jelszavát megkaparintsam.

[ Szerkesztve ]


sss
(senior tag)

"A pókertermek többsége valamilyen hálózathoz tartozik (ipoker, Ongame, Microgaming, Boss Media, IPN…)"
Az boss media az ipn régi neve. :)
Amúgy a pokerstrategy (sajnos) eléggé leszálló ágban van már évek óta.


Hunork
(veterán)
Blog

Üdv mindenkinek!

Nagyon köszönöm a pozitív hozzászólásokat!

Pár válasz, vagy kérdé volt, vagy felvetés:

1. Igen, a póker fejlődik, és valóban, a Facebook tervez valódi pénzes SAJÁT klienst, a Zynga segedelmével, erről maga az elnöke nyilatkozott. Érdekes lesz, az tuti. Két dolog van itt: egyrészt lesz sok friss "hal", akik nem biztos, hogy mindent értenek, de a másik: ennek okán majd biztos lesznek bosszús partik, hajtépések, üvöltözések... :W :Y A profik is kíváncsian várják, hiszen egy hatalmas tér nyílik majd meg, lásd a Pokerstars Facebook kliensét...ha ott is beindul a hagyományos üzem, főleg ha más termek is bekapcsolódnak, hát érdekes lesz az egész!!! :K :K

2. Én Unibet / Full Tilt / PKR oldalon mozgok.nagyon jó termek, főleg az első!!! És remek a support-juk, főleg, hogy telefonon is magyarul beszélnek az emberrel!

3. Igen, készülhetett volna a Pokerstrategy pályázatra is, de nem lehetett létező termekről beszélni, így meg nem lett volna értelme, akkor csak egy sci-fi lett volna. Inkább itt vállalkoztam a megjelenésre, itt már egy remek társaság összegyűlt, és lám, sokan szeretik is eme játékot! :K :C

4. Igen, elírtam, már javítom is, de nem megszűnt valamelyik, hanem vegyesek lettek, tehát IPN/Boss Media egyben!

Mindenkinek szép estét, bátran írjatok, ha van benne hiba, szóljatok!
Jó lapjárást! :K


Hunork
(veterán)
Blog

Szia!

Köszönöm Neked is! :R
Én manapság Freeroll ügyben a PKR és WPT termekben vagyok, talán az Euro Poker is befigyel majd, csak sajnálom a sok időt, mert egy Freeroll sokat elvesz...pénzes alapon szerintem a legjobbak, legalábbis személyes tapasztalatból: Unibet, Poker Heaven, Full Tilt. Későbbiekben is ezekben szeretnék játszani, vagy ha valami összejön Freeroll-ból, akkor ott. :K
És a különbség: igen, a Freeroll eleje nagyban arról szól, hogy mindenki minden szedett-vedett lappal allin megy preflop, aztán lesz, ami lesz. Egy ismerősöm találóan fogalmazott: már az elején betolom, aztán ha kiesek, inkább az elején, nehogy 3 óra játék után essek ki, mikor még ott sem fizet... :))
De már nyertem én is Freeroll-t, egyet, meg számos fizető helyet értem el, de hát valóban, több órát pár dollárért, hát nem az igazi. Inkább CG, megfontoltan. :K :K
És Pokerstars: igen, sok a reg, meg érdekes is ott minden, nekem sem kedvenc! :(

Üdv:
Hunork


didigoo
(csendes tag)

Lassan 7. éve játszom ezt a játékot mind online mind élőben. Tapasztalatom azt mutatja(aki pro pokeres vagy legalább fél-profi annak nem kell ezt magyarázni), h olyan gyorsan változik a poker mind technikailag mind elméletileg, h az fel sem fogható. Míg jópár éve (4-6) programok(HM, PT) nélkül is simán lehetett annyi pénz nyerni, h egy átlag magyar fizetés közelébe nem ért, addigra ez már jóval nehezebb lett. Sokkal többet kell kockáztatni, elemezni, tanulni a pokert mint valaha. Rengeteg a képzett és "telepénzes" játékos, akiket iszonyatosan nehéz lehúzni. Lehet MTT(több asztalos verseny) játszani,de ha nem szerencsével akar vki dolgozni akkor nagyon-nagy mennyiségben kell játszani ilyen versenyeket. Ott vannak még az SNG-k(egy vagy meghatárott indulólétszámmal indított verseny 9-18-45-90-180)amiket még több mennyiségben kell játszani, h profitot termeljen vki. Itt általában már a rakebackből vagy különböző bónuszokból élnek a prók.
Ott van még a HU(egy az egy ellen) sng-k amik viszont nagy tudást(vagy rövid távon szerencsét)igényelnek.

Nos, ha vki profi pro vagy legalább pénzt akar látni a pokerből annak napi szinten 3-5órát kell pókerezni és 2-3órát KELL elemezni/tanulni/videókat nézni/statisztikákat javítani.

Viszont ha erre hajlandó vki akkor szépen tud keresni.


-Rolika-
(aktív tag)

Nagyon jó lett a cikk. Viszont az Everest már egy ideje az iPoker hálózathoz tartozik sajnos. A régi Everest nekem nagyon tetszett, viszont ez az uj már nagyon nem adja, uhogy dobbantottam is Starsra, mivel a kisebb termekben elég halott a NL fullring játék.


gyuszaa
(őstag)

Én észrevettem PKR cashgame asztaloknál alig van lehetőség ( nincs sok asztal ), és szinte mindig ugyan az a mag ül minden asztalnál kisebb téteteken.


Pipó
(őstag)

Jó cikk.


speed471
(aktív tag)

Szerintem béna gém... Sok kátya játékot tudok amit lehet pénzbe játszani és jóval többet kell gondolkodni...
Szoktunk is :D

izgalomban sincs hiány.


DeFranco
(nagyúr)
Blog

Én is ismerek egyet. Ahány helyesírási hibát vétesz, annyiszor fizetsz nekem 100 Ft-ot. Ahányszor leírod azt játék helyett hogy gém gáma vagy gamma, annyiszor fizetsz 500 Ft-ot.

Gondolkodni kell és izgalomban sincs hiány.

Ahogy kigyűlik az ára, kapsz egy helyesírási szótárt ;) Na? Játszunk?


vamzi
(őstag)
Blog

Sziasztok!

Élőben sokat szoktam pénzben játszani, de online még nem próbáltam. Hol lenne érdemes kezdenem? Illetve mennyire biztonságosak ezek a játékok. Értem ez alatt, hogy ha feltöltöm a karakterem pénzzel, akkor az valóban megérkezik. Ha kedvem tartja, akkor kiveszem a pénzem és akkor megkapom, stb.

üzenetek