üzenetek

hozzászólások


fery02
(addikt)

Az okosóra fogalom nálam is annyi, hogy értesítsen a különféle telefonra érkező dolgokról úgy, hogy olyankor abszolút ne legyen szükséges elővennem a telefont, ha épp zsebben van.

Sajnos ilyen téren sok óra kevésbé nevezhető okosnak, mikor sokuk esetleg nem tudja minden kívánt alkalmazás értesítését kezelni vagy esetleg e-mail vagy sms esetén csak az üzenet egy részét tudja csak megjeleníteni.

Előző okosom egy Pebble óra volt és azt imádtam. Annak olyan értesítés rendszere van, hogy az nem hagy kívánni valót. Gyors válaszokat lehet is lehet róluk küldeni és mindezt fizikai gombokkal, ami mellett nem is hiányzik, hogy nem érintős a kijelzőjük.

Szóval az tett nálam egy bizonyos mércét, amit a Stratos-om sajnos nem ér el (mondjuk az is igaz, hogy ez sportóra ugye).
Egy időben szórakoztam vele AmazMod telepítésével, ami már szinte Pebble szinte hozta az értesítés rendszert, de az meg mivel nem natívan az óra része, sokszor voltak anomaliák működésében, meg az akku-ra is érezhetően kihatott.

Nekem a következő órám valószínűleg egy Garmin lesz, mert vélemények alapján jelenleg talán csak tőlük lehet olyan órát venni, ami értesítés kezelésben szinte egy-egyben Pebble koppintás, ami nagyon jó hír számomra.

Amíg megy a Stratos-om, addig viszont marad, mert végülis használható számomra, valamint nagyon jól néz ki. 🙂

üzenetek