üzenetek

hozzászólások


glugi
(aktív tag)

Ez az egyik, itt elég sokat megtalálsz tematizálva. Sőt, megkockáztatom, ez az egyik legteljesebb lista. Ebből nekem pl. az additional tiles és a new terrain jó része megvan. De van pl. külön LoTR kieg is, saját szabályokkal. Van még pár innen, azok most fejből nincsenek meg - sajnos több fan-made készlet esetében nincs külön kis piktogram a sarokban. Szerintem pl. a forest vagy a mountains elég jó, akár az új szabályokkal, akár csak kiterjeszteni a világot. Nekem utóbbi jön be, elég már a sok apró szabályból ;)
Ezzel szemezek, The Ocean - elég nagy kieg. Fontos minden kiegészítőnél, hogy keress rá, mert szokták őket frissíteni, javítani.
Összesített, official szabályok.
A carcassonecentral.com is még jó hely.

A4-es, teljes felületen ragasztós felületű papírra nyomtatom (előtte megnézem a méretezést), aztán pizzásdobozra ragasztom (ezzel adja ki a hivatalos lapkák kb magasságát) és utána fém vonalzó, sniccer kombóval támadok.
Aki hard módon tolja, az rendel hozzá lapkavédő fóliát is. Idehaza is volt már egyébként kezdeményezés, nem tudom hol tart, srácoktól lehetett valamelyik oldalon rendelni ilyen lapkákat. Nekem megfelel a házibarkács is, elég jó az eredmény.
Hint 2: van több helyen jó minőségben szkennelt pdf, alap és kieg lapkákkal, ezzel is ki lehet egészíteni a készletet.
Jó játékot!

[ Szerkesztve ]

üzenetek