Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


bloggiold
(tag)
Blog

,,
A bal oldalra a hibrid dualSIM megoldással operáló SIM-tálca és egy programozható gomb került, amit megnyomva a kamera, nyomva tartva, egy általunk választott alkalmazás indítható. "


TCSZ
(senior tag)

Köszi!


t72killer
(titán)
Blog

Kemény. Az S7e óta nem találok értelmes telót, márpedig lassan időszerű lesz a csere, mert ennek a kijelzője keresztbetört:(((.

Sima S10 a mini akksijával esélytelen nálam, a törés után a CAT telókat kezdtem nézegetni, de azontúl, h horror drágák, nem zengnek ódákat róluk (szar support, meghibásodások...). Szval lehet várok még az ideális utódra, de sztem én már nem veszek többet a felsőbb árkategóriákból telót. Hiába, az 1000+EUR-s note-ok is ócskavas lesznek 3 év alatt, ha más nem, eltörnek valami random koccintástól. (ha meg ez ellen védelmet akarsz, önrészt is hozzáadva 3év biztosítás meglesz 200+EUR).

A nagyonkínai telóknál tartok a firmverbe pakolt kémprogiktól és a support tartósságától, ami lehet hülyeség...

A teló eldobható használati tárgy lett, a törékenység és a beépített akksi miatt muszáj kb 3év alatt majdnem nullára írni a cuccot.


TCSZ
(senior tag)

Szia! Nekem ez a telefon Juli 3.-tól van. Azóta kb magától újra indult 3 alkalommal. Ezen kívül nincs baja. Ez meg remélem a köv updattel javítva lesz. Már meg fürdettem a telefont. Ki bírta simán. Ha érdekel, hogy milyen képeket csinál, akkor nézd meg a fotóimat Instagramon: tothcsaba1981 .


Snowy_owl
(őstag)
Blog

Cseréltess rajta üveget ha az oled ép...
Én most egy Vernee V2 Proval szemezek. Árban nem vészes annyira és jónak tűnik, kivéve a hajlított szelű védőüveget, de azon túl rendben valónak tűnik.

[ Szerkesztve ]


Dr. Akula
(nagyúr)

"az összes „survivor” telefonnak két nagy hibája van. Nehéz és vastag"

Ha nincs benne anyag, akkor meg mitől lenne survivor? Az IP akárhány "katonai" matricától, amire ráguglizva kiderül hogy csak ránézés álló?

"CUBOT QUEST - törj össze, ha tudsz"

Nekem is ide mernék adni tesztelni? :D

[ Szerkesztve ]


Dr. Akula
(nagyúr)

Valamint a teljesítmény pontszámai is eléggé kiábrándítóak. Mondjuk a többi "tough" teló se a performance bajnoka. Sajnos. Ezért aztán nem is nagyon tudnak labdába rúgni, max ha valaki mindenképp kőfejtőben akarja hajigálni.


t72killer
(titán)
Blog

Nincs összeragasztva az üveggel? Szervizben ez 63kFt lenne - és ha már ott vagyok, akksit is cserélnék bele, akkor már 80k körül lenne a végösszeg, aminek nincs sok értelme egy 3éves telónál.

Ha meg nem hivatalos szervizbe viszem, jó eséllyel nem lesz vízálló - ugyanott vagyok, mint a törött kijelzővel, max egy cseppet jobban néz ki.

A hajlított üveg a nem kivehető akksi után következő nagy baromság a telefoniparban, ami semmire sem jó de legalább hozzájárul, hogy 2-3év múlva tuti cserélni kelljen a telót:W. S7-ből anno csakis az akksi miatt vettem edge-et (normál S7=3Ah, edge 3.6Ah), viszont hiába játszottam vele hímestojást, egyszer lebillent az asztalról és fa padlón kb 40 centi esés után kettérepedt.

Töréstesztről: adják oda három 2-5éves gyereknek egy vidéki házban, ha egy hét után egyben lesz a telefon, akkor érdekel:R

[ Szerkesztve ]


Snowy_owl
(őstag)
Blog

Össze van ragasztva, de az ügyesebb szervizek tudják cserélni csak az üveget a panel előtt. Na mondjuk igen az hogy továbbra is vízzálló lesz egyszer se biztos. Akkor újat kell venni :/ az biztos hogy utoljára csak a kijelző sima s7 telefonba 40k körül volt, az üvegcsere változó, de olyan 20k kb.

[ Szerkesztve ]


Dr. Akula
(nagyúr)

Mondjuk ha már törött az üveg, akkor tökmindegy hogy víznemálló lesz vagy a kukába repül, akkor már nyugodtan vizesedhet is. Feltéve hogy olcsó a javítás.


hajnalbros
(tag)

Várom már a tesztet, bár rendeltem 1et a héten !


bloggiold
(tag)
Blog

Lesznek benne meglepetések, rám nem jellemző módon történt a nyúzóproba. Negyven címlapos írás lesz a nevem melett az Armor6E teszt megjelenése után, a folytatás kérdéses, elegem van!


fehér_ember
(addikt)

"Kell a felhasználóknak az üveg meg a kerámiaborítás, legalább gyorsan összetörik és vehetik a következő készüléket."

Most komolyan, beszólogatsz a felhasználóknak?
Akkor felvilágosítanálak, hogy rohadtul nem kell nekünk a tiszta üveg phone a kibaszott lekerekített előlapjával. De lassan már minden minimálisan használható képességekkel megáldott mobilt direkt így készítenek.
Persze én is már megtanultam a nokiás korszakom és az első igazi okostelóm (
pl. a nokia n8-at még nem neveztem annak, a néha 30 másodpercet is meghaladó, idegbajt rámhozó weboldal betöltési képességével)
leejtése után, hogy ezek bizony egyből repednek.
Szóval minimum kell a hátsójukra valami nem túl vékony tok + az elejükre üvegfólia.
Egyszóval nem mindenki idióta pöcs aki üvegtelefont vásárol, csak kevésbé fossal akar gurítani (de amúgy még a drágák is még mindig fosok szerintem). Legtöbbször amit ép beleraknak pluszba az a másik oldalról meg elveszik, direk szinte csak körbe-körbe járunk az elmúlt 7-évben egy csomó dologban ahhoz képest mennyit kellett volna már fejlődni. A sebességek legalább nőttek.

[ Szerkesztve ]


t72killer
(titán)
Blog

Ezt találták ki a tervezett avulás helyett/mellé: törje csak össze a felhasználó.

10+x éve hasonló megfontolásból jött a beépített akksi.


fehér_ember
(addikt)

Tisztában vagyok vele, hogy a gyártóknak miért van a rengeteg alantas húzása.
De akkor sem fer azt mondani hogy a felhasználók tehetnek róla mert megveszik.
Persze, valóban, ha senki nem venne meg 1 darabot sem belőlük (mindenki nem üveg hátlapút meg lekerekített elejűt venne), akkor biztos megváltozna a helyzet, de ez azért összetettebb ennél.
Arról nem is beszélve, hogy voltak akik akkor is tokokba rejtették a telefonjaikat amikor fajin fém vagy ellenálóbb műanyag hátlappal jöttek ki.
Egy másik hiba az irományban a nevekkel viccelődés. Elhiszem én, hogy vannak akik ilyen dolgokon is fel tudnak akadni, de szerintem pont hogy nem az az árérzékeny, teszteket olvasgató, tájékozott réteg az; tehát, akiknek ez a cikk is szól, akik ezt elolvassák, elolvasták.
Szóval, ezt, a hogy hangzik magyarul (gyermeteg) dolgot belevinni, meg pont azt a hibájukat lemajmolni a profibb tesztíróknak hogy mindig a notch-csal jönnek, nem volt bölcs.
Amikor olvasgatom a mobilarénás teszteket, számomra rettentően unalmas és már a könyökömön jön ki hogy minden egyes esetben megemlítik a saját egyéni ízlésüknek nem tetsző, kijelzőbe benyúló szenzorfélszigetet.
Amúgy nekem sem tetszik, mert szerintem szükség volna a kijelző tetején arra a helyre az értesítő/információs ikonoknak. De pl. a kameralyuknál "betegebb" ötlet szerintem nem létezik.
Ezeken kívül amúgy jó volt olvasni erről a telóról; tök jó hogy már ennyiért is lehet ilyeneket venni. Valóban jó vétel azok számára akik pl. ódzkodnak a használttaktól és/vagy nem tudnak/akarnak többet rászánni.

[ Szerkesztve ]


fehér_ember
(addikt)

Folyt.
Azért egy 450 nites panelnál nem hangsúlyoznám ki hogy kültéri körülmények között is jól látható. Persze kültéren se minig, meg mindenhol süt rá a kijelzőre a nap, de ha ez mégis megtörténik, akkor talán max. nagyon nehezen kivehetünk valamit.


fehér_ember
(addikt)

-

[ Szerkesztve ]


brd
(nagyúr)

Köszönjük a tesztet!

"Kell a felhasználóknak az üveg meg a kerámiaborítás."

Kell a faszomnak, de csak ilyet ad szinte az összes majom gyártó. Én spec. kb. egy LG G4 méretű és alakú (talán a sarkokon kicsit jobban ívelt) telefont szeretnék, rendes kávával a kijelző körül, hogy ne a tenyeremet gondolja az ujjamnak a barom OS, továbbá, mivel felesleges nagyobb, max. FullHD kijelzővel (de tényleg, azaz ne mint a mai szappantartó alakú kijelzők, hanem legyenek rendes sarkai, nem elcsalni ám azt a pár pixelt, meg a belógó fikát felül, bár az maradhat, ha alkalmazásonként tudom megmondani, hogy érzékelje-e a fika aljától felfelé tartó területet, mert lehetne ám azt a plusz területet normálisan is használni), fém kerettel, hardware-es hívásindító és elutasító gombbal (vagy legalább ne kelljen húzogatni, mint szinte az összes mai idióta telefonon), 5 db kibaszott gombbal alul (redőny le/fel, menü, launcher kezdőképernyő, vissza, meg egy saját, amit majd én jobban tudok, mire szeretném használni, mint bárki más, így talán állíthassam már be én - ezek lehetne software-esek), további mai hardware-rel és rootolhatóan. De hát a nem túl bölcs népek valószínűleg inkább a kerek fosokat veszik, fapad felülettel mert azt gyártanak nekik.


TCSZ
(senior tag)

Ma tűnt fel, hogy a telefonom nem állította át automatikusan az időt. Pedig hálózati automatikus át állásra volt állítva. Ti is tapasztalták ezt? Vagy csak én nem állítottam be valamit jól?

üzenetek