nekem is a főzés felér egy meditációval napi munka után egyszerűen kikapcsol, eltereli a gondolataimat... szervezem a fejemben, hogy mit-mi után, módosítok néha a megszokott dolgokon... azt a részét is szeretem, hogy szépen bepakolok utána a mosogatógépbe, amiben megvan mindennek a helye... megnyugtat, hogy rendszer szerint bekerülnek a koszos edények, majd utána kikerülnek onnan... minden a helyére egy pszichológus szerintem hosszan tudna elemezgetni, de nem érdekel
...rántottát én hagyományosan szeretem, mindenféle extra nélkül... sokáig próbálkoztam vele, mert nem tudtam elképzelni, hogy szállodákban a svédasztalos reggelihez miként készítik... hasonló volt kb mindenhol, de hasonlóra nem tudtam elkészíteni... utána tudtam meg, hogy spórolás jegyében tesznek bele vizet és lisztet, amivel dobni lehet rajta és a 3tojásos rántotta kb 4-nek tűnik ...3 tojáshoz kell 1 evőkanál víz és 1 kiskanál liszt... tojás, liszt, víz, só... esetleg hagyma... esetek nagy részében ennyiből készítem és hasonló ízre+állagra, mint a szállodai