[Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


totron
(addikt)

Hát, jogos, az evolúcióne elvégre is nem a ticketeken keresztüli kommunikációt tette a humán bolygólakóba. Azért bosszantó lehet. Fordítsd előnyödre a dolgot: éheztesd ki őket kellőképpen, majd hirdess meg egy fogadóórát, nyiss egy koby11h-simogatót.


E.Kaufmann
(addikt)

Nana! Csak semmi b#zulás :DDD


bambano
(titán)
Blog

amíg a döglött lovat áttoltad a másik utcájába, addig se...


bambano
(titán)
Blog

egyébként ilyeneket az előfizetőknél is látok.
felhívják az ügyfélszolgálatot, hogy már hónapok óta rossz...
ahha, akkor miért nem szóltál? és miért akkor romlott el mágikusan az interneted, amikor a hátralékkezelő program kihajított a hálózatról?


Pötyi
(őstag)

Az irodám ajtajára ki van írva poénból, hogy "Wi-Fi kábel kiadása kedden és csütörtökön 13:00 és 16:00 óra közt"
Egyszer jöttem vissza valahonnan az irodámba, láttam, hogy a folyósón két lány állt az ajtóm előtt, de nem nyitottak be, épp indultak el és csak annyit kaptam el a beszélgetésükből, hogy "Á, majd visszajövök csütörtökön..."
:DDD


solena
(tag)
Blog

Á, egy döglött ló baromi nehéz, nehogy már abba külön effortot tegyek, hogy ne kelljen dolgozni :P Akkor már inkább a munka (sokkal fárasztóbb úgy csinálni, mint aki dolgozna, de nem tud, mint ténylegesen melózni)


totron
(addikt)

Kerülik a konfrontációt, nehéz összehozni a közös nyelvet, esetleges, mélyre menő beszólásokat, az egó sem szereti azt érezni, hogy valamihez nem ért a gazdája. Ha kedvezőbb esélyeket nem is, de a léleknek egy kedvesebb kimenetet mindenképpen ad a várakozás intézménye. Van, hogy be is válik.

(#34945) Pötyi, és elengeted őket? Be kell vetni a félénk kocka archetipusát is, résnyire nyitott ajtón ki kell dugni a kábelt és csak azt. A csajoknak pont az értelmezési tartomány közepére esne a helyetted megjelenő kábel. Néha ami sértő, azt túltolom, de ami elég kétélű, mert ha nem veszik a lapot mégjobban besértődök. :D


hcl
(félisten)
Blog

Mágikusan, ja :D


BiP
(nagyúr)

Szép lányoknak van pult alól ügyfélfogadási időn kívül is. Ellenszolgáltatásról megegyezés kizárólag szóban, nyoma ne maradjon :)


KROK640
(veterán)
Blog

Nem is azért írtam, mert nagy rádióhallgató lennék, podcast van YT-ről (sőt, sokszor a gépről offline esetre, simán rámehet a telóra)
Spotify meg megint nem kell, mert van zene a telefonon. :) 800db zene kb 10GB (és akkor már 8MB/mp3-al számoltam, meg 1000MB=1GB-al 1024 helyett), akkor egy mai átlagos 64-128GB-os telefonon - még ha csak a tárhely felével is számolok - elfér 2560-5120 db zene; és akkor több ponton is erősen megengedően számoltam, a valós érték ennek a duplája is lehet, és még mindig csak egy átlag telefon, átlag tárhelyének a feléről beszélek.
Pl amikor két hónapra elmegyek Ausztriába, ahol a hegyek között sokszor térerőm, - és mobilnetem - sincs, akkor a két hónapra 150-200 zenével beérem, (egy jó számot úgyis többször meghallgat az ember) ha pedig valami pokolian hiányzik, akkor mikor lent vagyok a városba gyorsan lehúzom YTről.
Így nem kell spotify előfizu sem, és a mobil netforgalmat sem terhelem :)

Persze ha valaki spoitfyra akar előfizetni, mert ebből derivál vélt vagy számára valós előnyöket, szíve joga, tegye csak, csak kifejtettem, hogy igazából még az sem feltétlenül kell :)


qnadam
(veterán)

számomra valós előnyei vannak a spotinak, de nem akarok meggyőzni senkit :)

a kocsiban még mindig nem döntöttem el, mire cserélem a gyári rádiót, úgyhogy pár napja írtam mp3-akat dvd-rw-re (igen, tudom hogy a spotify is kezel offline zenéket), egész nosztalgikus érzés volt :D érdekes limit, hogy csak 256 fájlt hajlandó látni a lemezen, a többi mintha nem is létezne.
amúgy érdekes dolgokat tud a gyári rádió, az audio cd-ket be tudja húzni a belső merevlemezére. és benne van a gracenote adatbázis, így a frissítésig kiadott cédéknek ügyesen tudja a számcímeit.


hcl
(félisten)
Blog

Amilyen utak vannak, még működik a winyó? ;]


totron
(addikt)

Honnan szerzed be a zenéket? Mit csinálsz te remete módban 2 hónapokig?


qnadam
(veterán)

eddig nem reklamált, mondjuk nem is nagyon használtam. a navi elindul róla... viszont az autó az elmúlt 14 évét hollandiában töltötte, az lehet, hogy segített neki :D
de valójában a fb csoportban se nagyon láttam senkitől olyat, hogy megpukkadt a hdd.


szebe
(őstag)

Végigjártam a fokozatokat, és visszanézve mókás, miket tudtam szenvedni, hogy a kocsiban az szóljon, ami nekem kell.
Volt audio cd, adat cd, egy próbát tettem transmitterrel is, de az volt mind közül a legrosszabb. Aztán auxba kábellel, majd bt vevővel, végül bt-s, mechanika nélküli egység.
A legújabb game changer az aa/cp képes technika, hogy ezzel miért vártam eddig...

[ Szerkesztve ]


hcl
(félisten)
Blog

Zsír :D

@szebe : Nekem IDE CD-ből készült lejátszóval kezdődött, de azt kormányról vezérelhetőre csináltam. :DDD
Azóta már rádió sincs, csak egy erősítő, 4 USB van rajta tápnak, meg 3 jack bemenet, meg egy hangerőpoti. Mellette lóg egy BT vevő, mondjuk azt be is építhetném.


i400
(senior tag)

Ha vorarlberg még mindig a célállomás, akkor nekem a hegyen egy feltöltős drei kártya, meg egy 4g-s tp-link m7350 mifi router vált be anno. A havi forgalmam 700gb-1,2tb között volt és akkor tudott 15-20 mbitet full térerő mellett :)


qnadam
(veterán)

ez a cikk működő képekkel lenne igazán szép :)


Josi
(aktív tag)

Azért még létezik vezetékes telefon is. :D


qnadam
(veterán)

15 vagy 16 éve vezetek, már az mp3-as pendrive-val kezdtem, utána bt, és most a cél a vezetéktelen aa, csak még ki kellene találni, hogy milyen eszközzel csinálom meg. a kínai androidos cuccokkal security ellenérzéseim vannak, és a hangminőség is kérdéses lehet (de tény, hogy vannak korrektek, meg nekem sincsenek audiofil igényeim), viszont tud úgy kinézni, mint a gyári. ha szabvány 2 dines valamit veszek egy rendes gyártótól, az meg kisebb, mint a hely a műszerfalon, amitől rettentő bután néz ki, és drága, ha használhatót akarok.

üzenetek