[Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


KROK640
(veterán)
Blog

Nem is azért írtam, mert nagy rádióhallgató lennék, podcast van YT-ről (sőt, sokszor a gépről offline esetre, simán rámehet a telóra)
Spotify meg megint nem kell, mert van zene a telefonon. :) 800db zene kb 10GB (és akkor már 8MB/mp3-al számoltam, meg 1000MB=1GB-al 1024 helyett), akkor egy mai átlagos 64-128GB-os telefonon - még ha csak a tárhely felével is számolok - elfér 2560-5120 db zene; és akkor több ponton is erősen megengedően számoltam, a valós érték ennek a duplája is lehet, és még mindig csak egy átlag telefon, átlag tárhelyének a feléről beszélek.
Pl amikor két hónapra elmegyek Ausztriába, ahol a hegyek között sokszor térerőm, - és mobilnetem - sincs, akkor a két hónapra 150-200 zenével beérem, (egy jó számot úgyis többször meghallgat az ember) ha pedig valami pokolian hiányzik, akkor mikor lent vagyok a városba gyorsan lehúzom YTről.
Így nem kell spotify előfizu sem, és a mobil netforgalmat sem terhelem :)

Persze ha valaki spoitfyra akar előfizetni, mert ebből derivál vélt vagy számára valós előnyöket, szíve joga, tegye csak, csak kifejtettem, hogy igazából még az sem feltétlenül kell :)

üzenetek