Dolce Gusto - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


sgery
(őstag)
Blog

Eco-nál is mindig más az éppen főzött kávé, de valóban inkább francia pörkölés felé hajlik.
Én igazából csak tejjel szeretem a kávét, nem sokkal csak ami még pont megfelelő hozzá.
Amúgy az eco kávét nagyon nehezen tudom lefőzni, mostanában a casino moccától rendelek előtte pedig kávékalmár volt, előbbi sokkal jobban bejön.
Egyébként aktuális ízlés kérdése, mert a Julius Meinl Trieszti pörkölése nekem az abszolút legjobb kávé, pedig az erős olasz pörkölésű, csak sajnos itthon nem kapható, a legutóbbi 1kg-os amit triesztben vettem az pedig már rég elfogyott :( Ár arányban amúgy az verhetetlen, amikor vettem 5800Ft volt 1 kg.

Ha már kávé és Olaszország, Triesztben (aki nem tudja az Illy központja ami pedig Magyar származású amúgy) egyáltalán nem finom a kávé. Ahol csak tudtam kávét ittam, napi 8 is lecsúszott. Az itthoni jobb kávézókhoz köze sem volt egyiknek sem. Hanyagul főzték le, semmi érzékük nem volt hozzá. Viszont úgy itták mint a vizet és minden sarkon kávézó volt. Kíváncsi lennék ha egy Olasz elé odatennék egy kávét az espresso embassy-tól akkor mit szólna hozzá.

üzenetek