üzenetek

hozzászólások


Jhonny06
(addikt)
Blog

Innovatív? lol.. a Logitech mindig is az a gyártó volt, aki teljesen átlagos minőséget ad el prémium áron. Azt a minőséget mondjuk általában hozzák, de kb. ennyi.

Rengeteg pénzt beléjük öltem már, legutóbb egy Logitech MX Master 2 személyében, de legközelebb másnak adom a birodalmi váltóimat.


Egon
(nagyúr)
Blog

Szerencsére egyre nagyobb és egyre jobb választék van vezeték nélküli egerekből, így abszolút nem vagyunk rákényszerítve egy madzagos eszközre.
Billentyűzet esetében viszont abszolút nem érzem hátrányát a kábelnek, és mivel a háttérvilágításhoz mint fícsörhöz ragaszkodom, nem is lenne túl előnyös a vezeték nélküli kialakítás (viszonylag hamar lemerülne).
A nagyobb baj az, hogy vezetékes (és vezetéknélküli) klaviatúrából sincs számomra (és azt gondolom, sokak számára) ideális darab: a piacon lévő termékek egyike sem tud (vállalható minőségben) egyszerre három, egyszerű fícsört: halk, magyarított, világítós...:(


Egon
(nagyúr)
Blog

LOL.
1. Az innováció és a minőség mióta jelenti ugyanazt? :U
2. Azért jó pár L termék van, aminek a minősége messze nem átlagos.


saen
(veterán)

A két egér anyaghasználata nem egyezik meg...


Alg
(veterán)
Blog

November végén UK amazonról rendeltem g402-t valami 10 fontért... de 502 is volt 25 font környékén.


th3raz0r
(újonc)

Én vettem egyet amint megjelent. Fantasztikus.

A cikkben leirt hiba, az irritáló hegy a görgő mögött az enyémen nincs, abszolút hibátlan az egér teste.

Szoftveres hiba hogy 125hz-es módban mindig leáll a LGS. Lehet nem segit a helyzetén a mellette lévő G502, de mindenképp emlitésre méltó bug szerintem.


Vanir
(veterán)
Blog

És mégis nekik sikerült először kompetitív játékra alkalmas wireless eszközöket készíteni. A G603 meg messze van a prémium árazástól.


Lacc
(aktív tag)

Ennek mennyire kopik az oldala?

Nekem van egy G703-asom es a huvelyk ujjamnal a boritas lekopott 2 honap alatt. Olyan mintha kidorzsoltem volna, pedig nincs ilyen attitud bennem, es napi 10 oraban van a kezemben eger, a tobbinel ilyen nem volt.
Ez egy munkara kenyelmes eger, eddig a legjobb.

De a bolt a gyartora mutatt garancia miatt, a gyarto supportja meg a boltra, a fogyasztovedelem pedig nem tud mit csinalni, igy ugy erzem, hogy jol megszivtam. Pedig csak 2honap 10 napos...


Alg
(veterán)
Blog

Garanciális kérdésekben alapvetően a boltnak kötelessége eljárni (vele kötöttél szerződést a vásárlással), akkor is ha a szomszéd utcában van a szakszerviz, szóval oda mehetsz asztalt borogatni, és ne hagyd hogy lerázzanak azzal hogy menj a gyártóhoz.

Sz már más kérdés hogy mennyire tudod elismertetni a kopást mint garanciális hibát :(

[ Szerkesztve ]


Lacc
(aktív tag)

Az asztalcsapkodas hive vagyok, mert akkor nem kell a rongalas utan fizetni, mint asztalborogatasnal. Na jo, persze ismerem.

Azert bosszanto, hogy kiadsz erte nem keves penzt es mindenki ledobb. A kopast csak akkor tudnam ervenyesiteni, ha masoknal is van ilyen problema... rossz anyagminoseg. Mert ha en dorzsolnem..., ez az elso eset.
Arbol nekem ugy tunt, hogy megis csak "premium" eger.


Alg
(veterán)
Blog

Esetleg a gyártótól (nem a helyi forgalmazótól) érdemes begyűjteni egy véleményt, hogy ennek így kell-e kinéznie 2 hónap használat után, és ha azt írják hogy biztos nem, akkor ezzel a válasszal már lehet menni a boltba garanciát érvényesíteni.


xEon1337
(őstag)
Blog

Vegyél G603-at, ennek műanyag az oldala is. :K

[ Szerkesztve ]


Scorp2011
(őstag)

Ismerősömnél a Logitech billentyűzet gombjai lettek ilyenek néhány hónap leforgása alatt. Első hónapban csak a felirat kopott le a gyakrabban használt billentyűkről, aztán további 1 hónap után a gombok festése ahogy még tovább kopott, azután lett ilyen, mint nálad az egér oldala. Garanciáztatást meg sem próbáltuk, mivel működési problémája nem volt a billentyűzetnek (egészen a garanciaidő lejárta utáni hónapig, amikor is egyszercsak megszűnt tovább működni mindenféle előjel nélkül).


kiraly.andra
(tag)

Nem derült ki a cikkből, hogy mi az a Lightspeed es HERO, melyek "lényegében jelenleg még versenytárs nélküli technológiák". Az ötletesnek és viccesnek vélt - de valójában már évek óta nagyon kínos - "rágcsáló" kifejezést pedig meg kellene hagyni a természettudományos cikkekhez ;-)


ribizly
(veterán)
Blog

Csak az ára miatt nem került a képbe a G900/903?

@(#34) kiraly.andra
A Lightspeed-nek már tulajdonképpen van a Roccat-nek is megfelelő verziója. Ami inkább komoly az a Powerplay. Nekem az sokkal inkább ütős. :D De amúgy igazad van és azért is írtam az egeres topic-ba, hogy piacvezető a Logitech.

[ Szerkesztve ]


hajbel
(addikt)

Az lehet, hogy van a roccatnek lightspeedje, de Hero szenzora nincs. Annyiért, amennyibe a Roccat Leadr kerül, már inkább Logitech G Pro. Engem zavarnak a G900 megemelt gombjai, valamint a hangos (elvileg mechanikus) kapcsolók, ezért gondolkodom a G603-on. A 703 tökéletes lenne, csakhát abban nincs hero szenzor.


ribizly
(veterán)
Blog

De legalább ott meg ott a powerplay. Persze, ha nem elegendő (vagy megfelelő) számodra az a pad akkor zsákutca. Legalábbis egyelőre és tényleg a LGPW az egyetlen értelmes alternatíva.


hajbel
(addikt)

Mivel az egérpadom messze van az asztalomtól, amikor játszom és filmezek, ezért a powerplay nem játszik nálam.


eami
(addikt)

most G700s -t használok. az első pár hétben én is a kábelével töltögettem, de hamar leszoktam róla. van az asztalon egy marék eneloop akksi, csak felkapok egyet ha lemerül az egérben lévő és pár másodperc alatt kicserélem. lemerült megy a töltőbe, ha összejön 4db feltöltöm őket.


Puma K
(veterán)
Blog

Az ilyeneket olvasva örülök annak, hogy 2007. december 28-án ~17k Ft-ért vettem egy Logitech G5 v2-öt: [link]

[ Szerkesztve ]

üzenetek