üzenetek

hozzászólások


joghurt
(addikt)
Blog

Victoryus: Ahová általában járok, ott is van négyágú úszó óra. Csak épp rövidlátóként, félig párás szemüveggel semmit nem látok belőle. (Az üzemeltetőnek meg nincs annyi esze, hogy átrakja a rajtköves indulási oldalhoz.)
A hullámzó testmozgás detektálását felejtsd el egy karkötőn! :)
Abban egyetértünk, hogy az irányváltást kb. mindig jól kellene tudnia érzékelnie egy ilyen eszköznek, úszásnemtől és fordulótól függetlenül.
A budapesti vizes VB-re készültél?
(Tipp hosszútávok számolására: Az ember elég egyenletes tempóban úszik. Egy sima órával el tudod dönteni, elszámoltad-e egy fordulóval. Mondjuk 1:40 körüli 100-akkal tolod, ez 50 méterenként kb. 0:50-et jelent. Ennyit nem ingadozik a tempód +/-, pláne hogy 4-500 méterenként amúgy is nézünk részidőt. Nálam a táv 2/3-a körül szokott elmenni a kép, és ha bizonytalan vagyok, akkor fejben visszaosztok az utolsó részidő óta eltelt időből.)

dabadab: Már készülődik egy írás a Galaxy Fit 2-ről is...

philoxenia: Tök könnyen. Eleve a G-szenzor érzi, hogy a csuklód lefelé vagy felfelé áll (azaz hason vagy háton úszol). Pillénél egy nagy oldalsó lendítéssel hozod előre a karod (a vízfelszínhez minél közelebb) és lopótök alakban húzol le magad alatt, függőleges alkarral. Háton kb. függőleges síkban megy előre a kar, és magad mellett tolsz le, vízszintes alkarral.
Nem alaptalanul írtam, hogy ezt kb. egy diplomamunkás egyetemista is meg tudná csinálni.

kuntics: A bajom az, hogy a "csúcs" eszközök sem igazán jobbak úszásra. Hidd el, az úszó- és futótársak között a teljes paletta megtalálható - még az olyan óra is, aminek az árából autót kapni.
Amiket te írtál, azok hasznos funkciók, de nem ezektől nem lesz fitnesz/sport karkötő.

üzenetek