üzenetek

hozzászólások


BiP
(nagyúr)

Na igen. Divat lett a szakáll, és most boldog boldogtalan szakállas lett, így értelemszerűen azok is, akiknek nem áll jól, de csinálja, mert divat.
És igen, akinek ritkásan nő a borosta, akkor lehetne benne annyi, hogy ezt felismeri, és nem erőlteti. Gondolom ezért nevetik ki. Ami rohadtul nem szép dolog, de abban van igazság, hogy az ilyen esetek nagy része szimpla igénytelenség. (csak akinél nem áll jól, feltűnőbb).

A konkrét esetre: kevés youtube-ot nézek, de a TheVR-os csávó arcára nőtt hónalj nekem is feltűnt, és furcsa. Mondanám, hogy zavar, de az első megrökönyödésen túl inkább nem foglalkoztam vele.
Oké, nem kell minden felvétel előtt elmenni a barbershopba, de azért van a kettő között elfogadható átmenet.

Bajuszt próbáltam. Rajtam pornófilmesen néz ki. Skip.
Szakállt próbáltam. Nem jött be. Igen, első hét után rohadtul viszket, de tavaly novemberben próbát tettem, kibírtam még egy hétig, és utána elviselhető lett. És bár azt mondták, jól áll, januárban levágtam. Nem nekem való.

[ Szerkesztve ]


UnA
(Korrektor)
Blog

Végül is vitatkozhatunk, ha szeretnéd, de egyértelmű a bajusz csökkenő elterjedtsége abban a periódusban is, amit említettem – nem az a kérdés, hogy volt-e még férfiak arcán a 70-es években vagy sem ;)

Nekem néhány évig volt, amolyan kamaszos lelkesedésből, utána levágtam. Most pedig szakállam van (csak az államon), máshol meg borostás vagyok sokszor, mert nem szeretek borotválkozni. :) De én is hetente vágom, mert viszket a nyakam ennyi idő után...


philoxenia
(MODERÁTOR)
Blog

Nem vita kérdése. Rengeteg bajuszos embert ismertem gyerekkoromban. :)


Fred23
(nagyúr)

Arra gondoltál már, hogy egészen biztosan igénytelen vagy Te is sok tekintetben?

Igénytelennek lenni majd' minden téren lehet, és kinek ez fontos, kinek meg amaz, tehát ki ebben, ki abban igényes. Én speciel pont az vagyok, aki kényelemből ritkán borotválkozik, vagyis kábé mindig borostás. Szeretem a laza, kényelmes ruhákat is, és kifejezetten szeretek turiból öltözködni; eszembe se jutna sok pénzt kiadni öltözködésre, számomra vannak ennél sokkal értelmesebb pénzköltési területek is. Mikor néha veszek egy új cipőt, az van bennem sokszor, ezt is inkább turiban kellett volna.
Egyszer valaki pont a borotválkozást és az igényességet emlegette nekem, akinek előtte feltelepítettem valamit a gépére. Mondtam neki, egy kupleráj a gépe kívül-belül, ilyen igénytelenséget még sosem láttam. :D

[ Szerkesztve ]


philoxenia
(MODERÁTOR)
Blog

Ja, én világéletemben Magyarországon éltem....


Eugene Roe
(őstag)
Blog

üzenetek