üzenetek

hozzászólások


NORBl
(aktív tag)

Köszi emberkék.

Nagyon gatya már a fólia, meg a tok is, azért gondoltam, hogy kicsit upgradelek.

Nemrég lett három éves a masina.

Gondolkodom, hogy mi tévő legyek, nagyon bejön a 7T a bangi kamerájával, szürkében.:o

Bár ezzel sincs még gondom igazából. Mindent visz ami kell, bár érezhetően már kezd nagy ritkán gondolkodni, akadozgatni.


PistiSan
(addikt)

Egyik ismerősöm ipone 4 et használ, azt mondja hogy neki van ideje 5mp-et várni hogy meg nyíljon egy app, nem azt mondom hogy ezentúl a leggagyibb telefont vedd, de valahol egyet tudok érteni vele, az op3 még mindig hozza a szintet ami nekem elég.


PistiSan
(addikt)

Pár éve a szolgáltatóm amikor telefont akart rám sózni, mondtam hogy nem kell, tökéletesen jó az op3, meg is kaptam egy kis sajnálatot az ügyintézőtől.... Most meg már több helyen látom hogy op7-et árulnak. Ezekre vajon milyen garancia vonatkozik? Rootolni gondolom ugyan úgy lehet mint korábban.


flegga92
(senior tag)

Erre én is kíváncsi lennék, hogy rugalmas e annyira mintha az oldalról rendelnéd. Teli áron nem éri megvenni, max ha kell az ingyen hitel.


ilyr
(tag)

Mondd meg az ismerősödnek, hogy nem feltétlenül kell várnia, ha akksit cseréltet, jó eséllyel ismét gyorsabb lesz a telefonja... :) Nem tudom biztosra, hogy ez már a 4-es iPhone-nál is így volt-e, de elég nagy balhé volt belőle, hogy az Apple direkt belassítja az iPhone-okat ahogy gyengül az akksi, hogy ne rövidüljön annyira az akksi idő.


ilyr
(tag)

Pár bekezdéssel feljebb már volt ez téma, de gyakorlatilag EU-n belül, ha magánszemélyként veszed a telefont (azaz nem céges teló), akkor a rootolás nem lehet oka a garanciavesztésnek. Egyébként meg a OnePlus 2 év garanciát ad a készülékre.


okkena
(csendes tag)

Szállítási galiba és türelmetlenség miatt feleslegessé vált 2 utángyártott sima OP3 (3000mAh) aksi. Egyik sem volt beépítve.
Ha te is ugyanabban a cípőben vagy mint én voltam, azaz, megvárnád az OP8at de az aksi már alig bírja, akkor ez az 1500 forintos (ebayen, alin kb duplája) beruházás ideális lehet.
Van hozzá csavarhúzó szett, feszítő pöckök, tapadókorong, meg az egyikhez ragasztó csík, bár az utóbbi nekem nem kellett, pont elég maradt a vason a régi aksi után.
Ha érdekel pls privátban keress. Köszi
U.I.: Ha nem lehet alkatrészt árulni akkor elnézést és pls töröljétek.


SzAndras00
(csendes tag)

Sziasztok! Sikeresen összetörtem a OP3-am, de annyira, hogy az érintőképernyő sem működik. Szerintetek van valami esélyem arra, hogy le tudjam szedni a telefonról a képeket? Köszi!
Kijelzőt cseréltetett valaki mostanában, mennyibe került?


gezatata
(aktív tag)

a mobilod bekapcsol még? a kijelzőn csak az érintés érzékelés nem működik vagy már nem is jelenít meg semmit?


SzAndras00
(csendes tag)

Szia!
Eleinte még látszott nyomokban a kép, de már semmi sincsen, tök sötét.


ilyr
(tag)

Ha az USB Debugging be volt kapcsolva a fejlesztői beállításokban, akkor igen. Ha nem, akkor maximum szervizeltetés után. OnePlus-hoz nem küldeném vissza javításra, mert ott törölnek minden adatot. A [OnePlusszerviz.com] oldalon kijelző csere 29000 Ft.


SzAndras00
(csendes tag)

Ha rádugom PC-re, akkor az intézőben nem tartalmaz semmit sem a telefon mappája.


FNZ
(őstag)

Szia!

Aksi még mindig jó?


ilyr
(tag)

Az a gond, hogy Androidban biztonsági okból ha USB-re kötöd, akkor alapból az USB töltés opció van beállítva, azaz nem látszanak a fájlok. Ahhoz, hogy látszódjanak, a telefont át kell állítani File Transfer módba. Ezt vagy kézzel a képernyőn keresztül lehet (ami nálad nem játszik ugye), vagy ha az USB Debugging be volt kapcsolva (ezt külön kell bekapcsolnod, szóval ha nem emlékszel, akkor valszeg nincs bekapcsolva), akkor ADB interface-en keresztül még elérhető a teló. A Fejlesztői beállításokban amúgy van olyan is, hogy mi legyen az alapértelmezett USB csatlakozási mód, ott be lehet állítani a File Transfer-t alapértelmezettre az ilyen esetekre, csak azzal az a gond, hogy hiába titkosított mondjuk a telefonod, ha valaki megszerzi, simán le tudja szedni róla a fáljaid USB-vel...


C64
(őstag)

Sziasztok.

Aa kamera fókusz hiba és a halk hangszóró hiba akkor is javítható ingyenesen garancián túl, ha másodkézből van a telefon a tulajdonomban nem tudja valaki?

Köszi előre is :R


syler123
(veterán)

Sziasztok!

Van bármi akadálya, hogy 1db simen csak a mobilnet menjen? A másikon csak a hívások? Úgy alakult hogy lesz egy mobilnetes simem, de semmi másra nem szeretném használni, csakis mobilnetre.


UberMutant
(őstag)

ha hívás van folyamatban, akkor nem lesz net.


syler123
(veterán)

Ez így rendben van, nem gond. Akkor holnap kipróbálom.

:R


ilyr
(tag)

Nekem is DIGI-s mobilnet kártyám volt, mellette meg T-Mobil Domino beszédre. Csak esetleg arra készülj fel, hogy 2 SIM gyorsabban merítheti a telót.


Prego
(senior tag)

Ráállt e már az aftermarket piac az OP3 akksi cserére?
Novemberben múlt 3 éves a készülékem, kicsit szomorúan tapasztalom hogy már csak 17 órát bír az akkumulátora, eddig, azért még megvolt a kerek nap, új korában a másfél.
Persze szép az OP7 Pro, de most nem szánok 260-at telefonra ha nem muszáj.

üzenetek