üzenetek

hozzászólások


TomMusic
(őstag)

Ez engem is érdekelne, a gyári Oxygent gondolom már nyugdíjazták teljesen, és jó lenne ha valamennyire secure lenne a teló.


noorbertt
(őstag)

Azért nincs frissítés mert volt valami szerver gebaszuk..
Amúgy meg egy 4-5eves telonak 1honapja nincs frissítése? :)


PistiSan
(addikt)

Fel nyomták a szerverüket egy zero day hibával, azóta azon dolgoznak hogy mindent újra fel húzzanak, korábbi évek alapján napi frissítés van lineageos alatt, bár én csak havonta frissítem a security update miatt.


emeron
(tag)

Wow, nem tudtam róla. Köszi az infót.


PistiSan
(addikt)

Nekem is csak az lett a furcsa, hogy miért nincs frissítés a telefonhoz, aztán mg néztem egy másik modellt, ott sem volt frissítés, aztán fel mentem a lineageOS status oldalára.
[link] ahol azt láttam hogy egy csomó minden áll, aztán rá kattintottam valamelyik hibára, és akkor jött be ez az oldal: [link]

Ezt a rész volt érdekes:
Investigating May 3, 2020 5:40 AM UTC
Around 8PM PST on May 2nd, 2020 an attacker used a CVE in our saltstack master to gain access to our infrastructure (please see https://docs.saltstack.com/en/latest/topics/releases/3000.2.html for more information).
We are able to verify that:
Signing keys are unaffected - these hosts are entirely separate from our main infrastructure. Builds are unaffected - builds have been paused due to an unrelated issue since April 30th.
All services are offline - we’re working on re-provisioning servers.

Szegényes angolom és a google fordítónak hála kb megértettem mi történt, amúgy az nagyon fura, hogy 1 hírt sem raktak ki erről a fő oldalukra, biztos nem tartják annyira fontosnak a dolgot.


FeRkE
(őstag)

Egyik ceg sem buszke arra, ha feltorik a rendszeret :DD


PistiSan
(addikt)

Ma jött frissítés ki, májusi biztonsági frissítést tartalmazza.


FNZ
(őstag)

tavaly novemberi az utolsó 9.0.6
mi jött neked?


PistiSan
(addikt)

LineageOS, a gyári támogatas meg szűnt, a topicban arról volt szó legutóbb hogy fel nyomták a lineageos szervereket és ahhoz sincs frissítés, ehhez jött most ki frissítés.


thomasvold
(őstag)

Valaki tudna abban segíteni, hogy a gyors töltés hangjelzését, a pittyenést hogyan lehet kikapcsolni?


PistiSan
(addikt)

LineageOS-ben, beállítások/hang/Töltés jelzése menüpont.


thomasvold
(őstag)

Köszi, de csak sima OOS van... :(


tailor
(őstag)

Szerintem kikapcsolni nem lehet. Némítsd le, mielőtt felteszed töltőre, akkor nem pittyen.


thomasvold
(őstag)

Köszönöm, erre nem is gondoltam :D Nem az az egy pittyenés zavarna, hanem van valami a töltővel és 5 percenként le-fel kapcsol a gyorstöltés, mindig pittyen egyet.


PistiSan
(addikt)

Mondjuk ez lehet rövid úton ki fogja nyírni az akkut/töltőt! Lehet piszkos a csatlakozó, próbáld meg ki takarítani. Fogpiszkáló, egy darab le vágott hegyes pet palack pont jó erre.


tailor
(őstag)

Igazán nincs mit :D Nekem is csinálja már sajnos, illetve az usb-c úgy viselkedik, mintha sima usb lenne: egy bizonyos oldallal felfele van csak gyorstöltés (eredeti kábeléről van szó).
Több, mint 4 év után én is továbblépek lassan, úton a 7T :)


thomasvold
(őstag)

Az inkább hosszú út lesz :D Már két éve ezt csinálja, miután tönkrement a töltő, rendeltem másikat és azóta ezt csinálja.

Tailor : Én is lépni fogok az éven 8 Pro-ra, de ez használatban marad, mert jó telefon.


PistiSan
(addikt)

Én már öreg vagyok, nem tudom el engedni a JACK csatlakozót (még), sokszor használom a bluetooth mellett azokat is, illetve már nem játszok a telefonon, én jelenleg A71-es samsungon gondolkodok, ha most meg adná magát az OP3, lehet olyat vennék.
Sebességgel a jelenlegi telefonommal sincs gondom, az A71-ben található újabb proci meg a tesztek szerint kicsit jobb mint a 4 évvel ezelőtti csúcs processzor ami az OP3-ban van.


FeRkE
(őstag)

Poco F2 Pro-n is van jack :) Nalam ez fogja valtani a Oneplus 3at az elkovetkezo honapokban.

[ Szerkesztve ]


Pug
(veterán)

En is a jack miatt valtottam Note9-re, de idokozben elengedtem teljesen a vezetekeket, mind fules, mind toltes szempontjabol... a kenyelem nagyon nagy ur :B

üzenetek