üzenetek

hozzászólások


PistiSan
(addikt)

Kocsiban nagyon szeretem a vezeték nélküli hallgatást, vagy otthon bent, de ha mondjuk kerti munkát, egyéb több órás tevékenységet végzek, azért nem hátrány ha nem kell még a füles akkumulátor töltöttségére is figyelnem. Értem én, hogy már tök sokat bír egy egy füles, de a vezetékes mindig ott van, és soha nincs le merülve.


flegga92
(senior tag)

Ha csak kevésszer használod, egy type-c - jack csatlakozó és gond megoldva. Kerti munka közben úgysem töltöd a telefont. Persze egy újabb "fölösleges" dolog, de sajna nem úgy néz ki, hogy valaha visszakerül a jack.
Már a TV-ről is kispórolják... Pedig van rajta 2 db 3,5 jack amibe egy kompozit átalakítót dughatsz...


PistiSan
(addikt)

Nem tudom... Szerintem ez eléggé negatívan befolyásolná a type-c csatlakozó élettartamát, azon kívül, hogy mindig magamnál kellene tartani ezt a plusz eszközt. Jelenleg a jack csatlakozó kezd néha vacakolni, szerencsére a töltővel nincs gond még. Ha el engedem a csúcsmobil vásárlását, akkor a középkategóriában simán vannak még jack-el ellátott telefonok. Nem vágyom már minden áron a "legjobb" telefonra, meg változtak a használati szokásaim.
Ha lehetne venni újonnan op3-mat, lehet megint meg venném, persze már nyomottabb áron mint anno.

[ Szerkesztve ]


g0dl
(addikt)

vagy veszel egy párezer forintos mp3 lejátszót a fűnyíráshoz.


flegga92
(senior tag)

Én is meg voltam elégedve vele az utolsó percig, de mostmár nem váltanak vissza 7 Pro-ról. Teli árát én sem adtam volna ezért sem, jó áron sikerült hozzájutni 145e-ért 1 hónaposan.
Az Oneplus is kezdi leadni szintet. Drága telefonok, lassan 0 support. Márciusi a legutolsó stabil frissítés, béta is talán havonta ha jön. Bugokat nem mindig sikerül javítani, vagy 2 másik kerül bele. Azért a 3-as idejében nem így volt. Túl sok a modell, nem bírják.
Mind a két nagy előnyét elvesztette a márka.


PistiSan
(addikt)

Anno még talán elég is lett volna, de amióta online cuccok vannak, pl podcastokat sem fogok másolgatni manuálisan, a telefon nagyon sok mindenre jó, kell egy jó telefon minden képpen, de az op is eléggé el szállt az árazással, nem arról van szó hogy nem tudnék venni egy új oneplust, egyszerűen nem akarok, mivel már a játékot is hanyagolom, így teljesen felesleges egy csúcs készülék. A jack csatlakozó meg az NCF megléte nagyon fontos nekem, ja és annyi hogy legalább a jelenlegi soc teljesítményét hozza a cucc, ami azért már nem teljesíthetetlen egy jelenleg 4 éves készüléknél.


S.ATi
(tag)

Sziasztok!
9.0.6-ról mi a véleményetek?
Nálam volt vele gond bőségesen, pl. a repülőgép üzemmódot ha bekapcsoltam, kikapcsolt a teló, leszívta éjjel az akksit.
Ilyesmi gond csak nálam van, vagy alapból bugos s szoftver, és érdemesebb 5.0.8-on maradni.

Köszi


TomMusic
(őstag)

Szia,
Szerintem a többségünknél a 9.0.6 van fent, tehát a legutolsó hivatalos kiadás (már bő fél éve).
Nálam tökéletesen működik, bár a repülő módot még csak 1-2x használtam, de azzal se volt gond.


FNZ
(őstag)

nálam az 5.0.8 van fent és nem is fogom tovább frissíteni, ez pont jó nekem.
valahogy ki is kellene kapcsolni az állandó értesítést, hogy frissítsem 9.0.6-ra


FeRkE
(őstag)

En is 5.0.8on ragadtam, vmiert nem megy a frissítés, installkor elszall simertelennel. Nyitva a bootloader de korabban mentek az OTAk fel szepen, ez az utolsó makacskodik csak 🤣


FNZ
(őstag)

nekem gyári a rendszer, nincsen mókolva, zárva a bootloader és meg sem próbáltam frissíteni a rendszert 9.0.6-ra.


sutszi
(veterán)
Blog

Nálam okés 9.0.6.


TomMusic
(őstag)

Használ valaki Sykpe-ot 9.0.6-on? Hogy lehet az értesítést lenémítani? Szóval jelenjen meg a push, értesítsen, csak hangja ne legyen.
Előre is köszi!


Winner_hun
(félisten)
Blog

Ritkán használom a repülős üzemmódot, akkor nem volt vele gond.
Az utóbbi pár hétben viszont nagyon zavaró lett a telefon, olyan lassulások meg akadások vannak hogy az szörnyű. Lehet újra kéne rakni a rendszert...:F


PistiSan
(addikt)

Egyik podcastban erre panaszkodtak pont, hogy fura lassulások vannak, le is cserélte végül a telefont. Nekem is lassú néha, egyenlőre együtt tudok élni a dologgal, remélem nem valami gyártói terbezett elavulás része.
Nálam csinált az utóbbi időben olyat a telefon, hogy ki kapcsolt a képernyő és utána már nem kapcaolt be csak egy újraindítás után.


thomasvold
(őstag)

Nekem is vannak fura lassulások és lag-ok, amik előző rendszeren nem voltak- Legújabb gyárin vagyok.


S.ATi
(tag)

Köszönöm mindenkinek!
Akkor maradok 5.0.8-as rendszeren.

Üdv,
A


snyper990
(őstag)

Nekem mondjuk 3T-m van és 9.0.6-tal sem volt igazán gondom, de amióta LineageOS 17.1-re áttértem, javult az üzemidő, és legalább olyan gördülékeny, mint gyári rendszeren. Teljes mértékben problémamentes, érzetre olyan, mintha fiatalodott volna a telefon egy kicsit. Szerintem érdemes kipróbálni


g0dl
(addikt)

Van valamilyen funkció, ami nem működik rendesen? Volte-t ugyanolyan módon kell bekapcsolni a profilokkal babrálva?


snyper990
(őstag)

Azt nem tudom, a VoLTE nem érdekel. Xda-n olvass utána
(De egyébként ha babrálni is kell, max. ugyanott vagy vele, mint a gyárival...)

üzenetek