üzenetek

hozzászólások


ilyr
(tag)

Na némi nyüglődés után a legutolsó OOS verzióval, úgy döntöttem ideje lesz áttérni a custom OS-ek mezejére. Alap Lineage OS-t nem akartam feltenni, valahogy mindig jobban vonzottak az egyedi megoldások, így a választásom a Havocra esett. Tegnap este tettem fel, eddig az egyetlen apró nyügöm vele, hogy a recent apps menü vízszintes, amit OOS alatt egy régi Oneplus Launcher telepítéssel tudtam orvosolni, itt ez egyelőre úgy fest nem megoldás.
Ezt leszámítva nagyon kellemes élmény, a telefon teljesen megfiatalodott, tetszik a Smart Charge lehetőség, ha valaki váltáson töpreng, tudom ajánlani... :)


NORBl
(aktív tag)

Sziasztok!

Teló szervizre tudtok ajánlani valami itthoni szervizt? Vagy érdemes one plus hoz küldeni? Felvettem már velük kapcsolatot, de nem tudnak előre költségeket mondani.

Aksim már kuka, igazából mással nincs baj.

Kezd már lassulni teló, szóval lehet ideje lenne felrakni valami más modot.:D

9.0.6 - os o.s van rajta


sto1911
(veterán)
Blog

https://www.oneplus.com/hu/support/repair-pricing/details?code=4

Plusz futár és azt hiszem 20EUR munkadíj, de egyikben sem vagyok biztos, lehet a futár ugyanúgy ingyenes.


PistiSan
(addikt)

Frissítésröl mit lehet tudni?
Nekem ezek a projektek ennél szoktak meg bukni, meg mindig van vlamai ami nem, vagy hibásan működik. Én lineageos-t használok vagy 2-3 éve, néha itt is van hiba, de viszonylag gyorsan javítják is egy OTA frissítéssel.


ilyr
(tag)

Utánnanéztem, úgy fest a ROM-ot már nem fejlesztik aktívan (csak a security update-eket), de hibát egyelőre nem találtam benne, úgyhogy egy darabig használom, aztán meglátjuk. Egyelőre teccik... :)


PistiSan
(addikt)

Ha már bele fejlesztettek mindent amit szerettek volna, és minden működik akkor igazából a biztonsági frissítések biztosítása pont elég, hosszabb távon is érdekelnek majd a tapasztalataid, mondjuk 3 hónap múlva kíváncsi leszek még használod e, vagy váltasz.


ilyr
(tag)

Nem szoktak nagy igényeim lenni, szóval ha minden jól működik, valszeg maradok, de pár hónap múlva, vagy ha változik a véleményem, írok majd még... :)


NORBl
(aktív tag)

Köszi.


FNZ
(őstag)

ha csak aksi, azt ki tudod te is cserélni olcsón.
itt a fórumon többen is írták, hogy kicserélték, köztük én is.


ilyr
(tag)

Na pár nap alatt előjöttek azért problémák, amik elsőre nem voltak nyilvánvalóak... :)
- Flashlight funkció nem működött (ki is volt szürkítve az ikonja)
- Youtube alkalmazás kifagyott ha próbáltam volna feltölteni videót
- Elég gyorsan merült az akksi

Kicsit el is keseredtem, mert a fórumon azt írták, hogy a készítő már nem is nézi a fórumot és nem igazán fejleszti a ROM-ot...
Aztán véletlenül eljutottam a projekt github oldalára és ott rábukkantam az OP3/T verzió Telegram szobájára, ahol kiderült, hogy mégiscsak fejlesztik a ROM-ot, mi több a fórumban található 3.6-os verzió helyett van már 3.7-es, amit felrakva kapásból meg is oldotta a fenti problémáimat... :)
A csatin egyébként ott a készítő is, lehet reportolni a problémákat, szóval aktívan tünik egyelőre.
A 3.7-es teszt verzióról korai lenne még nyilatkozni, holnapra kiderül, hogy az éjszakai wakelock probléma is megszünt-e, de mindenképp tetszik benne, hogy jóval gyorsabbnak tünik vele a telo mint a legutolsó OOS-el és ami szembeötlő, hogy sokszor 3-4 játék is megy a háttérben huzamosabb ideig, anélkül, hogy kapásból kiölne belőle párat, ami OOS-ről nem volt elmondható...

Szóval továbbra is teccik, majd írok róla még... :)


PistiSan
(addikt)

Nekem LineageOS-el volt most olyan bajom, hogy nem sikerült pozíciót találni a telefonnal amikor navigálni akartam, utána megoldottam máshogy, de idegesített. Tegnap frissítettem, mert kijött a Júliusi biztonsági frissítés a rendszerhez, nézem a javításokról a listát, látom hogy a GPS-en javítani akartak, vagy más rendszerre áttérni, de vissza álltak a régire mert nem volt jó, most talál rögtön jelet a telefon megint. Vannak itt is néha olyan hibák, amiket én is észre veszek, de mivel sokan fejlesztik a rom-t így elég hamar javításra is kerülnek.


TomMusic
(őstag)

Én meg még mindig OOS 9.0.6-ot használok. :D
Félek feltenni custom ROM-ot, mert bankolok :B
Viszont itt (OOS) meg már ugye nincs security update se. :(


ilyr
(tag)

Budapest Bankos app meg a mobil fizetés nálam gond nélkül megy a Havoc ROM-al meg Magisk rootolással...


TomMusic
(őstag)

Ja nem attól tartok hogy megy-e, hanem hogy mennyire secure az OS ... :B


snyper990
(őstag)

Legalább annyira, mint az OOS ;)


ilyr
(tag)

A frissített hotfixekkel szerintem inkább...


ilyr
(tag)

Előző postomban írtam lapos kábel púposodásáról, ami miatt rendeltem OnePlus-tól egy másik kábelt, de pár nap után azon is előjött ez. Nyitottam rá egy hibajegyet és teljesen korrektűl küldtek is egy új kábelt, ami cirka 2 és fél hónapig frankón működött, míg véletlenül fel nem fedeztem most rajta ismét egy dupla púpot. Egyből át is tapogattam az egész kábelt és találtam 2 másik ugyanilyen púposodást rajta.
Nyitottam ismét egy hibajegyet, de ez így elég elkeserítő, mert ha küldenek is ismét egy kábelt, mi értelme ha az is ugyanilyen lesz?

Van itt olyan aki huzamosabb ideje használ hivatalosan OnePlus-tól rendelt 1,5 méteres lapos kábelt és nincs vele semmi gondja?


flegga92
(senior tag)

Ha ennyi gond van vele, kérj legközelebb egy kereket. Én a 7 Pro-t is a 3-as gyári töltőjével és kábelével töltöm esténként, több mint 4 éve hibamentes.

[ Szerkesztve ]


PistiSan
(addikt)

Ez lenne a kézenfekvő megoldás, de a kolléga hosszan taglalta korábban, hogy neki lapos kábel kell és kész. Nekem sincs bajom a 4 éves gyári kerek kábeles töltővel.


ilyr
(tag)

Egyáltalán nem taglaltam hosszan, hogy lapos kábel kell, ezt nem tudom honnan vetted... :) Sőt, direkt rá is kérdeztem, hogy nem tudnának-e kerek kábelt küldeni inkább, mivel azzal szemmel láthatólag nincs gond, de a válasz az volt, hogy csak laposat tudnak küldeni. A kerek kábel megvan, de arra amire használni szeretném, rövid, ezért rendeltem anno a másfél méteres kébelt.

[ Szerkesztve ]

üzenetek