üzenetek

hozzászólások


mati12
(senior tag)

Szerintem meg mindegy,hogy hogy nevezzük,biztonsági rés vagy adminisztrációs hiba, a lényeg,hogy valahogy átjutott a rendszeren az Spay fizetés lehetősége,olyan országokból is ahol ez nem volt elérhető. Ezt javították és nem hiszem,hogy ezt a hibát mégegyszer elkövetik.


IOX
(tag)

Az létezhet, hogy iPhone SE-vel nem kapcsolódik? 2 telefonnal is próbáltuk.


radar
(tag)

Curve-kártyákat adtak ki olyan kártyaszámmal, amely hozzáadható a Google Pay és a Samsung Pay számára. Ez azonban egy átmeneti helyzet, és nem az Egyesült Királyságon kívüli ügyfelek nem tudják hamarosan hozzáadni kártyáikat.
Ez azt jelenti röviden és tömören, hogy aki használja jelenleg az továbbra is tudja használni, de új kártyát és már meglévő kártyát már nem lehet újra/regisztrálni!
Tipikus magyarországi mentalitás, ami egyszer jó volt és működött azt tönkre kell vágni! Nem hogy örülne a Samsung és a Google meg a Curve, hogy használják,még ezt is tönkre kell vágniuk! Köszönet mind3nak! :(((


lucky07
(aktív tag)
Blog

Sziasztok
Soha nem kértem az órát arra, hogy folyamatosan mérje a pulzusom. De mégis azt teszi
Arra lettem figyelmes, hogy állandóan villog a zöld érzékelő a karomon. Hol lehet leállítani vagy kikapcsolni?
Kezd nagyon megérni az eladásra pedig még csak másfél hónapos kb.
De meg van már az alternatíva a Huawei Watch 2 személyében.
Úgyhogy amint eladó jelzem!


IOX
(tag)

Beállításokban a pulzus mérése pontosan állítható.


lucky07
(aktív tag)
Blog

Rendben köszönöm
Merrefelé keressem pontosan?


IOX
(tag)

új widget, pulzus, pulzusnál a kijelző alján, beállítások, soha


csaba1203
(addikt)

Huawei Watch 2 személyében..... :B


niklebi
(senior tag)

Akkor csak türelmesnek kellett volna lennem és még mindig tudnám használni az S.Pay-t.
De szerintem a Tkomnak ehhez semmi köze, mivel nekem már szombat délelőtt helyre állt a távoli elérés miután visszaállítottam az órát a frissítés után. Ha Tkomos lett volna akkor nekem is csak ma kezdett volna működni. A fizetés távoli elérés nélkül is tökéletesen működött, csak olyankor a vásárlás akkor jelent meg az alkalmazásban ha újra kapcsolódott.
Nem értem én ezeket a fizető alkalmazásokat gyártókat. Miért nem lehet mindenhol engedélyezni pl: G.Pay, vagy az S.Pay-t ahol elég fejlett a bankrendszer. Az A.Pay engedélyezése is csak akkor működött amikor megegyezett az OTP-vel. Minek ehhez megegyezni? Majd aki használni akarja talál rá megoldást. Lásd Curve vagy Revolut. Tudtommal sem a G.Pay sem az S.Pay nem akadályozza Magyarországon a használatát. A G.Pay-nek még magyar supportja is van. Amikor telepítettem a telefonra azonnal megjelent az áruházban regisztrált kártyám az alkalmazásban, és ez a Curve kártya volt. Érintéses fizetésre nem használhatom mert a Curve megtagadta, mert hivatalosan itt nincs engedélyezve. Kis hazánkban óriási probléma a sok készpénz, akkor miért nem lehet engedélyezni ezeket banki egyesség nélkül. Nálunk minden bank fejlesztgeti a saját kis kezdetleges alkalmazását, ahelyett, hogy használnák azokat amiket rendszeresen fejlesztenek és a fél világon lehet őket használni. Nekik ezek használata valamennyi pénzükbe kerülne, de nem kellene állandóan fejlesztgetni ami szerintem többe kerül nekik mintha ezeket engedélyeznék. Aki használni akarja letölti az áruházból, regisztrálja az ilyen olyan kártyáját, a banknak nem kerül semmibe, az user meg boldog.
Én is csak az órám miatt igényeltem a Curve kártyát, hogy avval tudjak fizetni, mivel nekem a kártya használatából semmi előnyöm nem származik. Jelenleg is teljesen ingyenes a számlám minden szempontból. Egyedül az SMS-kért kell fizetnem. Így csak a kényelem meg az egyszerűség miatt kellett.

[ Szerkesztve ]


nylacika
(aktív tag)

Ezzel teljes mértékben egyetértek! Ez az ország mindenben a ló túlsó oldalán van. Nem voltak visszaélések, mégis szigorítjuk az online fizetést... Miért? Hogy szopassuk az embereket... Igazad van, az apple meg tudott egyezni... biztosan több felhasználója van itthon, mint a Samsungnak vagy a Google-nak...


niklebi
(senior tag)

Nem hiszem, hogy több felhasználója van. Gondolj bele mennyi androidos telefont használnak itthon. Szerintem egyre többen használnák ha lehetne.


nylacika
(aktív tag)

Nem gondolom, hogy itthon több iphone lenne használatban, mint androidos készülék... :D Igen, sokkal nagyobb számban használnák... Valakinek biztosan ehhez is érdeke fűződik, csak még nem kapta meg érte a borítékot... :D


IOX
(tag)

új widget, pulzus, pulzusnál a kijelző alján, beállítások, soha


csolaca68
(tag)

El kellene olvasnod a használati utadítást és be kellene normálisan állítanod. A huawei watchal is így fogsz járni. Az üzemidőn kívül mindenben gyengébb, de a te tudásodhoz pont elegendő. :DD :DD :DD

[ Szerkesztve ]


maximilian4
(addikt)
Blog

Segítségre lenne szükségem. Adott egy 42mm-es rose gold Galaxy Watch. (Nem az enyém). Arany színű mágneses csatos fém szíj kéne rá. Mert a tulaj látott ilyet edzésen valakin és megtetszett neki. Aki tud ilyenről ne tartsa magában.


Shader
(aktív tag)

Igen a letárolt adatok a tokenek.
De egy idő után kell a távoli elérés (vagy BT/WiFi).


Shader
(aktív tag)

Egyszer olvastam valahol, hogy sajnos Magyarhon a rizikós és magas kockázatú országok közé van besorolva (olyan országokkal mint Oroszország...). Többek között a torrentezés (régebben DC fájlmegosztások) a CD hamisítások miatt. Szóval kicsi is, rizikós is, a nyelvi fordításokra nincs ember...valszeg a Samu inkább zárja a kaput.
Ui.: ahogy részben az Xbox konzolokon is vannak címek ami nálunk nem elérhetők...


Airzsolti
(kezdő)

Szia!

Nekem tökéletesen lemegy az összes lépés, a launch után kiírja az SDB, hogy succesfully launched..., de aztán az órán semmi sem történik. Vajon mit kéne csinálnom? Galaxy Watch Active 2-ről van szó.
Köszi a segítséget!


lucky07
(aktív tag)
Blog

Szerintem a személyeskedést mellőzzük ez egy fórum ami azért van, hogy az ilyen tudatlan mint én kérdezhessen.
Legyen szép napod neked is.


szilasz007
(aktív tag)

Üdv!
Mint mástól megtudtam, amit korábban írtam Watch2-re nem jó.
Ott más a trükk :
https://forum.xda-developers.com/smartwatch/galaxy-watch/changing-region-galaxy-active-2-t3983895

Macerásabb, bűvészkedősebb.

üzenetek