üzenetek

hozzászólások


csaba1203
(addikt)

Nekem volt alaplap cserés Samu telefonom.
Euronics intézte és mikor visszakaptam azt mondták a javítástól számítva csak arra a fődarabra kapom az 1 év garit....


bajnokpityu
(félisten)
Blog

Samu oktogonon meg nem ad..


Pjoe69
(tag)

Sziasztok,

Szerviz érett az órám. A hangszóró kicsit recseg.
Három kérdés.
- Tudok kezdeni valamit vele házilag, hátha...? Még fél hónapig garis, tehát nem szétszedéssel. A vízalatti mód tisztítást próbáltam, semmi.
- Mivel nekem működik a Curve fizetés, ha készítek egy full mentést, és az esetleges szerviz főcsere után visszatöltök mindent, maradok ugyanígy? Valaki végigvitte már ezt a folyamatot?
- A régióváltás miatt reklamálhat a szerviz?

Köszi.


csaba1203
(addikt)

Nekem Euronics intézte ők nem tudom hová küldték de mikor visszakaptam megjavítva ezt mondták és kaptam erről papírt is....


MaCS_70
(félisten)

A Samsung régebben is rendszeresen játszotta el, hogy szimplán letagadja a fődarabcserét. Sőt, gyakorlatilag kicserélt eszközökre fogta rá, hogy csak javította őket.

MaCS


szokelaszlo
(tag)

Nem szólt semmit a szerviz a régióváltás miatt!
Nekem alaplapot cseréltek ,de mentés visszaállítás után pár perc múlva eltünt a telefonról a Wearable programból a Samsung Pay menöpont.


Diokhan
(addikt)
Blog

Galaxy Watch-on csak a samsung pay működik.


Tybike81
(őstag)

A f@...m kivan már elnézést. :W Most volt másodjára az óra szervizben. Ismét alaplapot cseréltek, emelet és magasságmérő hiba miatt. 2 napig jó volt, de ma már ismét rosszul számolta az emeletet. Szerviz menübe ismét -37m a pozícióm az első emeleten. Létezik megint nem működik rendesen, vagy estleg ez a ködös páros idő zavarja be? Mit csináljak, :W küldjem vissza vagy nyugodjak bele, hogy ez ilyen? Esküszöm lecserélem egy Honor magic 2 vagy Gs pro-ra. :DD

[ Szerkesztve ]


sbalu1
(senior tag)

Magasság, emelet mérő nekem is pontatlan.Rendszeresen 3 emeletet ír ki 4 emelet után.Emiatt én biztosan nem viszem szervízbe.


nylacika
(aktív tag)

Üdv! Nekem e-simes verzióm van, amint tökéletesen működik a Samsung Pay. Kérdésem lenne, hogy ugyanez a sima, nem e-simes verzión is működik a mókolással?


spanglee001
(addikt)

de nekem az átlag 40emeletre hirtelen elkezdett 100-160 emeleteket írni, engem is zavar. de nem tudok alternatív vízálló esimes fizetésre is alkalmas vekkert sajnos. :F

[ Szerkesztve ]


Nimda
(addikt)
Blog

Mennyire jellemző, h a magasság/légnyomás mérő meghibásodik? Ez egy picit elrettent a vásárlástól, pedig szimpi lenne a cucc.


bajnokpityu
(félisten)
Blog

Gyakori. Ahogy kB minden márka barometere halandó ha vizes környezetben használod.


Nimda
(addikt)
Blog

Értem, tehát a legtöbb probléma a vizes környezet miatt alakult ki, nem valami gyártási hiba miatt. Akkor csak kerülni kell a vizet és sokáig kiszolgál.


zsarmi
(csendes tag)

Szép estét! Bluetooth headset vásárlás elött állok a kinézett típus Jabra Talk 25 bluetooth headset. Kérdésem az lenne watch órához használható? Válaszokat köszönöm.


nylacika
(aktív tag)

Szerintem bluetoothon keresztül biztosan működni fog, nekem eddig minden ment, noname, LG, Samsung és egyebek.


zsarmi
(csendes tag)

Köszönöm.


Diokhan
(addikt)
Blog

Szerintem igen.

#6289 Tybike: ugye az megvan, hogy ezek az óra által mért adatok mind csak tájékoztató jellegűek?

[ Szerkesztve ]


doongoo
(addikt)
Blog

simán

üzenetek