üzenetek

hozzászólások


korimv6
(aktív tag)
Blog

Sziasztok. Találkozott már valaki olyannal, hogy az órán indított futó edzés magától leáll. Sehonnan sem tudom elővarázsolni, de az edzés előzményekben ott van. Ilyenkor indítok egy újabb edzést, de az csak akkor fut, ha kb 600-700 méterenként pillanat megállítom az edzést. Próbáltam, hogy a Note9-en újratelepítettem az Shealth alkalmazást, de eddig nem hozott javulást. Most az órát telepítettem újra, még nem próbáltam, higy jó lett-e?


nylacika
(aktív tag)

Nálunk az Active Watch 2 és a Watch is csinálta egy időben, de aztán megszűnt. Gyanítom, hogy valamelyik frissítés oldotta meg a problémát...


Varoz
(őstag)
Blog

Sziasztok!

Samsung Payre van egyszerű megoldás vagy bármilyen fizetési lehetőség? Vagy csak az összefoglalós bonyolult verzió? :)


Diokhan
(addikt)
Blog

Szia. Ha lenne rá egyszerűbb megoldás, akkor azt tettem volna bele az összefoglalóba :)


niklebi
(senior tag)

Sziasztok!

Vettem egy új fejegységet az autóba. Xtrons gyártmányú, Android 10 van rajta. Az órát kapcsoltam BT-on, meg is jelenik, kapcsolódik is, de az istennek sem tudom rávenni,hogy szinkronizálja a névjegyzéket. Ha fejegységen megnyomom, hogy szinkronizáljon nem történik semmi. Ha a telefont társítom akkor megjelenik a névjegyzék. Az óráét miért nem jeleníti meg? Mit nem állítottam, vagy kapcsoltam be? A régi amíg működött automatikusan megjelenítette az óra névjegyzékét.


Varoz
(őstag)
Blog

Nem egy összefoglaló van ami 3 éve nincs frissítve pl. :U :D
Sose lehet tudni. De hirtelen érdekelt hol tart a dolog, de akkor sehol. Egye meg a rossebb a Samsungot, hogy nem képes idehozni. :DDD


Diokhan
(addikt)
Blog

Na igen, ez nagy hátrány.


szilasz007
(aktív tag)

Igen, Rendelsz órát, angol amazonról :p
Csak siess, mert január 1-től, áfa plusz vám :)


niklebi
(senior tag)

A Samsungnak ahhoz nem sok köze van, hogy itt nem használható. Amíg valamelyik bank nem engedélyezi a használatát addig itt hivatalosan nem fog működni. Ezért kell a Curve kártya, mert ők engedélyezték a S. Pay használatát. Az összefoglalóban leírt óra átállítás egy-két dologban elavult, de tökéletesen működik. Pl: az én SM-R805F órám BTU régiós, és angol régiónak megfelelő rom van rajt. Így ugyan úgy frissül, mint előtte amikor magyar régiós volt. Egyszer kell megcsinálni és kész.


Varoz
(őstag)
Blog

Már 2 éve megvan hibátlanul, nem akarok másikat venni. :DDD
Van telefonom amivel tudok fizetni, csak néha még egyszerűbb lenne az óra. De hát ez van. Mókolni, romolni nem akarok. Egyszer csak megoldják.


niklebi

De, a Samsung sara. Apple és Google Pay is van már, érdekes módon. A bankok saját appjáról nem beszélve. De ez a része ami nem igazán érdekel, vagy működik vagy nem. :)


niklebi
(senior tag)

Félre ne érts nem akarom a Samsungot védeni, de Apple [így] került Magyarországra. A Google Pay sem elérhető egyik magyar bank kártyájával sem, csak és kizárólag a Curve és ha jól tudom a Revolut kártyáival használható. Majd ha letudod az áruházból hivatalosan tölteni és magyar banki kártyát hozzáadva tudod használni akkor lesz itt ténylegesen.

[ Szerkesztve ]


Varoz
(őstag)
Blog

Szerinted mennyire érdekel, hogy ki miként egyezkedik? Ezt a Samsung is meg tudja tenni, szóval nem kifogás. Másrészt nem tiltja senki nekik, mint pl. Huawei vs Google. Harmadrészt van vagy nincs? Nincs. Innentől nincs igazán miről beszélni. :U


paolinho
(őstag)

EZ a leírás a Samsung Pay aktiválása kapcsán a Galaxy Watch-nál (SM-R805F) is működik? Van esetleg valami, amit a leírtaktól eltérően kell csinálni?
Előre is köszi a segítséget!


szokelaszlo
(tag)

MIkor volt a legutolsó frissítésed?


niklebi
(senior tag)

Nem a Samsungnak, vagy a Google-nak kell egyezkedni hanem a magyar bankoknak, de azok inkább bevezetik a bugosnál is bugosabb saját sz....ikat. A témát ezzel be is fejeztem.


niklebi
(senior tag)

A leírás ahogy olvastam jó, de olvasd el ezt [link] .


niklebi
(senior tag)

Ez az utolsó verzió: 4.0.0.7 Azóta nem volt frissítés.


paolinho
(őstag)

Köszi, megolvasom. :)


knyitogato
(őstag)

Sziasztok!
Most vettem birtokba egy 46-os verziót, használtam a keresőt, de nem találtam választ a kérdésemre, töltés közben ki lehet kapcsolni a százalékkijelzést?


z67
(őstag)

Sziasztok!

Szeretném kérdezni, hogy az alábbi szoftvernél bele tudnék-e vágni valahogyan a Samsung Pay telepítésébe, és ha igen hogyan? eSIM-et használok, jó lenne ha megmaradna.

Köszönöm szépen!

üzenetek