üzenetek

hozzászólások


Szigma70
(addikt)

Köszi az építő jellegű posztod. Ezeket a kinai dzsunkákat használom nagy megelégedéssel évek óta, a hypeolt Samu helyett.Több ilyen óra van a birtokomban / család/, és több telefonnal is van használva, egyik sem Samu. Mióta frissülnek 10-es droidra, azóta vannak gondok. Tele a net vele. És nem a telefon, hanem a 10 es android a ludas.
Valakinek hasznosabb infó?

[ Szerkesztve ]


csaba1203
(addikt)

A hypeolt Samumon 10-es android van és hibátlanul működik vele....


Szigma70
(addikt)

Hát barátom, ez fantasztikus


csaba1203
(addikt)

Bárhogy is fáj neked ez a telefon gyártód sara lesz....
Fórumaiba olvasgass bele vannak szoftveres gondok rendesen.


Norbi.
(őstag)

Használtam Galaxy Watchot 2 Xiaomival, Oneplussal is, mind hibatlan volt.


Diokhan
(addikt)
Blog

A telefonod a hibás, nézd meg, hogy minden plugin fel van-e telepítve. Egyébként ez minden gyártónál így van. Nekem Apple Watch van, nem is működik másik telefonnal. A samsungok csak samsunggal működnek hibátlanul, a xiaomi és huawei pedig a sajátjukkal. Párom Samsung fit-e órája sem működik jól a p30 lite-al, ami neki van.


csaba1203
(addikt)

Szerencséd volt de a nagy átlag mást mutat....


zhorvath
(aktív tag)

Nekem a második Xiaomi telefonom van, amin Android 10 van és mindkettőhöz hibátlanul csatlakozik az óra. Amikor a régi telefont lecseréltem, akkor az órán kellett egy gyári visszaállítást csinálni (persze előtte adatmentés), mert csak úgy volt hajlandó az új telefonhoz csatlakozni. Nem lehet, hogy a gyerek órája korábban már csatlakoztatva volt más telefonhoz? Új vagy használt az óra? Biztosan nem Android 10 hiba. A telefonon fent van a Galaxy Watch Plugin?


Picur882
(csendes tag)

Sziasztok! Hogy tudnék független romot telepíteni az órára? Január óta nem kaptam frissítést. Esetleg egy leírást vagy linket szeretnék. Köszi


Szigma70
(addikt)

Köszi

Milyen Xiaomik? És MIUI 12? Az óra automatikusan alaphelyzetbe áll, ha más telefonhoz párosítod. Mivel nem az első órám, így minden telepítve.

A fentieknek meg annyit, hogy S2 vel kezdtem, Gear sport, S3, Watch, Aktív 2, Watch3 mind megy samu nélkül.Sőőőt... Sose volt és nem is lesz Samu telóm.
Ez az első hiba, de tele a net vele. Valami a Watch pluginnel van, akad a MIUI vel sajna.


dragon1993
(őstag)

Vanced youtube panaszkodott az "MIUI optimization"-re és valami DEV menüből lehetett csak kilőni, nem lehet, hogy hasonló okozza a problémát nálad is?


Szigma70
(addikt)

Köszi

Igen, a Vancednél emlékszem erre a problémára, meg is oldja, itt is próbáltam, másnál működik, nálam nem sajna. Most beszereztem a régebbi plugint és a Wearable appot, este próba.
Sajna a MIUI12 vel van a probléma


zhorvath
(aktív tag)

Először Mi Mix 3, arról váltottam Mi Note 10-re. Mindkettőn Android 10 és MIUI 12 van,
semmi hiba. Nálam az óra nem csinált automatikusan semmit, csak nem akart párosodni a Note 10-zel. Ezért csináltam az órán gyári visszaállítást, utána már ment minden, mint a karikacsapás.
Ha esetleg segít, nálam ezek vannak:
Galaxy Wearable: 2.2.34.20091461
Galaxy Watch Plugin: 2.2.05.20110441N
Samsung Kiegészítők szolgáltatás: 3.1.94.11128
Lehet hogy én szimplán szerencsés vagyok.

[ Szerkesztve ]


Szigma70
(addikt)

Köszi, megoldottam.

XDA-n volt a megoldás. Nagyon bonyolult. Olvastam minden féle hókusz-pókuszt, erre annyi, hogy párosítás alatt ki kell kapcsolni a Wifit. :) MIUI 12 bug a Watch pluginnal


zhorvath
(aktív tag)

:DD Örülök, hogy megoldódott.


jupp008
(senior tag)

Más nem találkozott még azzal a problémával, hogy a híváselutasító üzenetek egyszercsak eltűntek ? Az összes ! Ezt egyszer már eljátszotta random, most már 3x viszem fel a szövegeket ... ami ráadásul 30 karakter lehet csak és emlékeim szerint ez régebben több volt.


sbalu1
(senior tag)

Nálam újabban a névjegyzékben a kontaktok társított fotói tüntek el.


szokelaszlo
(tag)

Szintén ezt tapasztaltam,és rettentő bosszantó!


zoli669
(tag)

Sziasztok!

Nekem Galaxy Watch-m van, elküldte nekem valaki a Watch 3-s számlapjának a linkjét, de a telefonom azt írja nem kompatibilis az eszközzel, van valami mód rá , hogy feltehető legyen az órámra?

Köszi!


csaba1203
(addikt)

:N

üzenetek