üzenetek

hozzászólások


vicze
(félisten)

A kialakítása miatt az aksi gyakorlatilag a levegőben lóg(nem a fülkagyló alján ül meg mint a többségnél), és így ha sportolsz akkor lifeg, mivel lifeg csúszik ki. Nyilván ezért adtak szivacsot mert az igen stabilan tartja, de azért a mozgás mértékétől függően ki fog csúszni egy idő után.

Még két dolog. Nincs find my bud, ez elég fájó a kategóriában megint. Illetve nincs deep sleep, tehát tok nélkül simán lemerül 1nap alatt, ráadásul kikapcsol teljesen amíg meg nem mozdítod, így nem is működhet "find my bud"(szerk: Kikapcsolás állítható, 3. fül negyedik almenüjét kell csak lenyitni, mondok csodálatos ez az app). Szóval kikapcsolva merül le 1nap alatt ami szerintem elég gáz. Samsung Buds ott maradhat hetekig és alig merül és folyamosan kapcsolódva is van közben, és működik a find my buds.
+egy apróság, de rohadt lassan kapcsolódik. Tehát kiveszem berakom egyiket berakom másikat és 1-2mp mire hallom, hogy connected. Ehhez képest egy Buds mire a fülembe kerül már zene megy, és a Buds még csak nem is különösebben gyors kapcsolódású... Nyilván nem a világ vége de konkurencia ebben jobb sokkal.

[ Szerkesztve ]

üzenetek