Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


JanR
(addikt)
Blog

Nagyon köszönöm srácok. Tényleg egy harc volt, ennyit még nem küzdöttem géppel! :R

(#1) Frawly: azt a keretet, amit a gépre szántam, nem igazán léptem túl. Nem hibásak voltak az alkatrészek, csak nekem nem megfelelők. 1-2 ezer forint difiről beszélünk. A táp bele volt kalkulálva már az elején. Egyedül a 1080 ami váratlan volt, de az.. tényleg kihagyhatatlan volt.

(#2) Sub-ZeRo: A első Corsair igen, a második G.Skill nem, a 3 kit újra igen.

(#5) lezso6: Voltak már hasonló tüneteim táp és ram miatt is, ezért nem gondoltam egyáltalán a CPU-ra. Meglepődtem nagyon.

(#7) sutszi: Mikor meglett a gép, szerettem volna BIOS-t frissíteni, de ugye nem indult el a gép. Mire eljutottam odáig, magad is olvashattad, hogy update-l kezdtem. 1-2 bekezdés nem feltétlen időrendben van, hanem ahogy eszembe jutott. 5 hónapja van összerakva a gép, ebből 2,5 hónapja megy hibátlanul ;]

Azért az a nagy része a problémáknak nem feltétlen az utánaolvasás miatt van. Épp az imént említettem, hogy a Corsair pár benne volt a támogatottságban, még is rossz volt egy modul. Arról meg, hogy rossz 1500X-et fogtam ki, azt nem kerülöm ki utánaolvasás nélkül.

(#15) Pcm: Egy kicsit azért én is meginogtam a RAM-os dolog miatt, de tényleg nagyon gyors gép lett, pozitívan csalódtam a Ryzen-be. Igaz, már nézegetem az Intel-t újra, mert a 4 Ghz-et szerettem volna elérni és kicsit böki a csőröm, hogy 3.8-nál megálltam. Csak itt már nem lenne akkora előrelépés, amekkora ráfordítás kellene hozzá.

szerk.:

(#17) Dtomka: Egy Samu Evo 960 m.2 250 Gb-os van a rendszerben jelenleg. Személy szerint nem vettem észre különbséget használat alatt a SATA-hoz képest. Egy teszt program persze kihozza a difi-t, de ugye nem azzal játszom.

[ Szerkesztve ]

üzenetek