Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


JanR
(addikt)
Blog

(#20) ->Raizen<-: Csak a tapasztalatom írtam le AMD fronton. Senkit nem akarok eltántorítani a vásárlástól. Én a végtermékkel maximálisan elégedett vagyok. Évekig intel-el mozogtam, ez telesen új terület volt számomra, valószínű ezért volt macerás a hadi rendbe állítás. Valahol erősebb az 1600, valahol erősebb az 6600K. Én játszok, nem programozok, vagy videót vágok. Erre maximálisan elég nekem!

(#21) proci0: Ezt hamar kizártam. Az alaplapot nem is cseréltem végül, mivel visszakaptam az eredetit, mikor kiderült, hogy a CPU a rossz.

(#22) DeFranco: Csúnya, rossz :D Engem is a fórumok győztek meg, hogy újra vágjak bele, unalmas csak olvasgatni, hogy mások miket csinálnak egy PC-vel.

(#25) bencze: Nagyon köszönöm a véleményed! Azt nem tudom, hogy élőben milyen vagyok, de próbáltam azt visszaadni, hogy milyen is volt ez a "kaland". Néhol nehéz volt, mert időnként 2-3 hétig rá sem néztem az irományomra, mikor meg újra folytattam, próbáltam felvenni az előző oldalak stílusát.

(#28) ->Raizen<-: Amint lesz szabad kapacitásom, csinálok 1-2 tesztet!

(#30) bambano: Nekem nem az antisztatikus zacsin volt a lap. képről nem látszik, de volt alatta egy nagyon vékony szivacs szerk.: szivacs szerű anyag. Évek óta ezt használom alaplapok alatt, sosem volt vele problémám. Néha az egérpadomra pakolok ki mindent.

(#31) hokuszla: Persze, nincsenek, de ez nem ilyen egyszerű. Azért az AMD igen csak jó ár/érték aránnyal adta ki ezeket a Ryzeneket. Ami nálam leginkább az AMD pártjára billentette a mérleget, az az alaplapok ára. Intelhez egy értelmes lap, amiben tuningolni is lehet 40 ezer forint, ugyan ez AMD-nél már 22 ezertől elérhető. Szeretem az Intelt is, de most egyelőre pozitívan csalódtam az AMD-be, szóval egy darabig marad!

[ Szerkesztve ]

üzenetek