üzenetek

hozzászólások


ComingSun
(újonc)
Blog

Sajnos én úgy vélem, hogy már messze vagyok a fiatal felnőtt jelzőtől a magam 33 élet évével.
Viszont amiket leírtál azokkal egyetértek. Ez egy ilyen világ. A tudás és akarás nem nagyon számít, a látszat igen. Van egy extra információm is számodra. Sokszor a szülök is hathatós közreműködői az általad leírt jelenségnek.
Rengetegszer hátulról részt vesznek, vagy rosszabb esetben irányítsák a lurkókat, akik a neten mutogatják magukat, vagy éppen teljesen hülyét csinálnak magukból egy kis pénzért.
Néhány éve volt egy olyan magyar YouTube csatorna is, amit egy tanár hozott létre, és a diákjai szerepeltek rajta, a pénzt pedig szépen zsebre vágta.

A probléma inkább ott kezdődik, hogy a mostani tízen-huszonévesek már teljesen másfajta nevelést kaptak és az értékrendjeik teljesen felborultak.

Az online média működése, szerepe pedig nagyon zavaros, és olykor elítélendő, bár nem mindig, mivel sok valódi tehetséget is ezáltal lehetett megismerni.

Egyébként vannak receptek, hogy milyen jellegű videókkal és témákkal lehet gyorsan sikereket elérni.
A politika, a magamutogatás, illetve mások cikkizése, kibeszélése könnyű út a feliratkozók, követők szerzéséhez. Engem ez a fajta ismertség sosem érdekelt, sem fogyasztóként, sem tartalomgyártóként.

üzenetek