üzenetek

hozzászólások


robohw
(aktív tag)

Őszinte és ezzel együtt, nyers ember vagyok. Kérlek, fogadd így alábbi soraimat:

A véleményem az, hogy amit eddig csináltál, az nem több, mint digitális szemétgyártás.
Ez a fajta tartalom, mind a képi világot, mind a mondanivalót, üzenetet tekintve, elviselhető lenne egy 12-16 évestől, de 20 évestől már nem, 33 évestől meg végképp nevetséges.

Az, hogy a szöveges tartalmat felolvasod, szerintem nem rossz, sőt, kifejezetten jó. Legalábbis, sokkal jobb mintha nem így tennél, hanem csak nyekegnél, "Ő"-znél.
Akik ezt a műfajt űzik, azok között a csúcs az, ha a gondolatok, a mondanivaló eleve jól fésült, szép, tiszta, érthető, megfelelően hangsúlyozott, tagolt formában kerül a fogyasztó elé, emellett még természetes is. Ehhez tudni kell jól fogalmazni, szépen beszélni és az előadott, kommentelt tartalommal képben lenni.
Ha ez hiányzik, akkor jöhet az, amit te is művelsz, az előre szerkesztett szöveg felolvasása, ami már rosszabb az üde, fitt spontán szüvegnél, de még mindig jobb a nyekegésnél, makogásnál.
A baj veled ott van, hogy te szörnyen felületes vagy és számodra - a nyilatkozatoddal ellentétben - igenis a pénz számít.

Neked nem mondanivalód van, hanem jövedelem-igényed. Ezért csinálod az egészet és ez sajnos, nagyon plasztikusan érződik is.

Ráadásul, stílusod sincs. Csak másokat másolsz.
Ami gondot, bajt le kellene küzdened, az szerintem olyan sok (műveltségi hiányosságok, súlyos koncepcionális hibák), hogy én azt javaslom, ezzel tovább ne szenvedj, hanem próbálkozz inkább az élet valamely más területén. Olyan területen, ami neked a valódi közeged, amiben igazán jó vagy, másképp csak egy dolog fog napról napra erősödni körülötted. A hónaljszag.

[ Szerkesztve ]

üzenetek