[Re:] [tghwinner:] PC-n a Single Player játékmód halott... (Rant írás) - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


Tim82
(nagyúr)
Blog

Van még egyéb érvelési hiba is, amit be szeretnél vetni? Hol volt korábban abban a hozzászólásomban, amibe belekötöttél (vagy annak előzményeiben) szó arról, hogy olyan játéknak kell lennie, amit a Magyar Rádió reklámoz óránként? S ahhoz, hogy tudjak jó single player játékokat írni, miért is csak akkor lennék szerinted alkalmas, ha főállásban PCGamer/Metacritic munkatársnak lennem? (Miért nem elég a Rock Paper Shotgun? :P )

A tutit neked sikerült benyögnöd, amikor kinyilatkoztattad, hogy nem tudok több jó, utóbbi években megjelent single player játekot mondani. Te miért érzed úgy, hogy noha tudtommal Te sem vagy egyik fent említett szakoldalnak sem szakírója, szerinted megmondhatod nekem, hogy nem írhatok le azért jó játékokat, mert szerinted ilyenből kevesebb van, mint mások szerint? (Nem mintha attól, mert az említett oldalak szakírója lennél, több jogod lenne bármi ilyesmire.)

Ezentúl inkább hanyagold azt, hogy ekkora méretű álszentséggel hozzászólsz ahhoz, amit írok, ld. "én kérek elnézést amiért azt gondoltam az "én"en túl is van még bárki más a világon", ami az előzmények fényében kifejezetten röhejes benyögés volt Tőled. Előre is kösz.

[ Szerkesztve ]

üzenetek